Ζουν σε παράνοια για το 7ο! «Εξαφάνισαν» πάνω από 7.000 εισιτήρια σε λίγη ώρα για τη γιορτή του ΟΑΚΑ

Ζουν σε παράνοια για το 7ο! «Εξαφάνισαν» πάνω από 7.000 εισιτήρια σε λίγη ώρα για τη γιορτή του ΟΑΚΑ

Ηλίας Λαλιώτης 15:35 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα γιορτάσει και εντός ΟΑΚΑ την κατάκτηση της EuroLeague στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού με τον Άρη και ο «πράσινος» λαός είναι σε έκσταση.

O Παναθηναϊκός AKTOR έγραψε ξανά ιστορία με την κατάκτηση της EuroLeague. Η διάθεση των φίλων του Επτάστερου μετά τον εξωπραγματικό θρίαμβο είναι στα ύψη και όπως είναι λογικό δύσκολα θα πέσει άμεσα στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά το πρώτο πάρτι στους δρόμους όλης της Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής (26/5), λίγα λεπτά μετά το έπος στο Βερολίνο, ακολούθησε η ανεπανάληπτη σε συλλογικό επίπεδο υποδοχή σε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ΟΑΚΑ από δεκάδες χιλιάδες οπαδούς.

Το τρίτο μέρος θα λάβει χώρα και πάλι στο σπίτι των «πράσινων», αλλά αυτή τη φορά εντός του κλειστού. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού των playoffs της Basket League κόντρα στον Άρη.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (28/5) και ο Παναθηναϊκός AKTOR καλεί τον κόσμο του να βρεθεί στις εξέδρες για να γιορτάσουν όλοι μαζί το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Από τα πρώτα λεπτά άλλωστε, είχαν ήδη δημιουργηθεί μεγάλες ηλεκτρονικές ουρές χιλιάδων φιλάθλων για να είναι μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσουν όλες τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το Τριφύλλι, ενώ μετά από 2,5 ώρες είχαν ήδη «εξαφανιστεί» πάνω από 7.000 εισιτήρια, με το sold out να είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

«Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός AKTOR, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του για την ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League απέναντι στον Aris Midea (31/05, 20:00).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς καλεί στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσουμε ακόμη μία φορά την ομάδα μας και να συνεχίσουμε την γιορτή του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας μας.

Βρείτε τη θέση σας και προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τον αγώνα με τον Aris Midea!

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Την Παρασκευή (31/05), από τις 17.00 ως τις 20.00, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

17:15 - 27.05.2024

Παναθηναϊκός: Η πορεία του λεωφορείου των πρωταθλητών που περνά μέσα από... πράσινη λαοθάλασσα φιλάθλων

H εντυπωσιακή διαδρομή των πρωταθλητών Ευρώπης από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το ΟΑΚΑ, πάνω σε ένα καμπριολέ πούλμαν. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τους πανηγυρισμούς εντός των συνόρων...