Προβάδισμα Μανωλόπουλου στον ΠΑΟΚ!
i

©InTime

Προβάδισμα Μανωλόπουλου στον ΠΑΟΚ!

Γιάννης Πάλλας 20:45 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 07.06.2024

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει πλεονέκτημα στην... κούρσα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο προπονητής που έχει το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ!

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο του «δικεφάλου» την Πέμπτη (6/6) στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα για το πλάνο που υπάρχει για τη νέα χρονιά.

Η κουβέντα των δυο ανδρών ήταν πολύ καλή και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέλυσε τη φιλοσοφία του στον «ισχυρό άνδρα» του ΠΑΟΚ για το «χτίσιμο» της ομάδας.

Οι δυο άνδρες φάνηκε να συμφωνούν σε πολλά πράγματα και αναμένεται να υπάρξει και νέα συζήτηση προκειμένου να κλείσει το θέμα.

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» Θανάσης Χατζόπουλος μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Στάθη Νεραντζάκη ξεκίνησε επαφές με αρκετούς προπονητές.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι εκείνος που κερδίζει την εμπιστοσύνη του μετά την δια ζώσης επαφή τους στην συμπρωτεύουσα.

Η mini movie του Final Four έχει πολλή συγκίνηση, ατέλειωτο κλάμα, στιγμές λατρείας και απέραντο πράσινο (vid)
EUROLEAGUE

20:28 - 07.06.2024

Η mini movie του Final Four έχει πολλή συγκίνηση, ατέλειωτο κλάμα, στιγμές λατρείας και απέραντο πράσινο (vid)

Από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το Chech Point Charlie μέχρι την Uber Area, το Βερολίνο βάφτηκε πράσινο για τον Παναθηναϊκό και η Euroleague με ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας 11 λεπτών θυμήθηκε όλες τις αξέχαστες στιγμές του Final Four.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξει και μια ακόμη επαφή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα και να επέλθει εάν είναι δυνατόν η συμφωνία, ώστε να σηκώσει μανίκια ο Έλληνας τεχνικός και να πιάσει δουλειά για το «χτίσιμο» της ομάδας.