Τσαϊρέλης: «Ένα επιπλέον κίνητρο η πρώτη θέση»
i

©InTime

Τσαϊρέλης: «Ένα επιπλέον κίνητρο η πρώτη θέση»

Γιάννης Πάλλας 20:42 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 12.12.2023

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Τετάρτη (13/12, 19:30) την Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξηγεί ότι ο «δικέφαλος’ θέλει την πρωτιά στον όμιλο του BCL

Πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ την Τετάρτη (13/12, 19:30) στο Βελιγράδι είναι στον ΠΑΟΚ, με στόχο την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Στην τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί στην «Aleksandar Nikolic Hall», θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Άντριου Χάρισον.

Με την αποστολή της ομάδας δεν ταξίδεψε ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο οποίος είναι άρρωστος και για τον λόγο αυτό επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλώντας για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο όμιλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός κι αυτό έχει φανεί από τα αποτελέσματα ως τώρα. Είναι ένας δύσκολος αγώνας τον οποίο φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε και μας δίνει επιπλέον κίνητρο το γεγονός ότι η αύριο θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ξέρουμε καλά τη Hapoel, όπως μας γνωρίζουν πολύ καλά και αυτοί. Σίγουρα η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να μας βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά για να κερδίσουμε ξανά, πρέπει να κάνουμε σωστά όλα όσα χρειάζεται μέσα στο γήπεδο».