Στο ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Νίκος Αρσενόπουλος

Νίκος Αρσενόπουλος

i

@Intime

Στο ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Νίκος Αρσενόπουλος

Χρήστος Τσάλτας 13:38 - 07.07.2023

Ο ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal το όνομα του Νίκου Αρσενόπουλου βρίσκεται στη λίστα του «δικεφάλου του Βορρά» για τη νέα σεζόν.

Με την απόκτηση του Μάικλ Γκίλμορ ο ΠΑΟΚ έκανε σεφτέ στις μεταγραφές των ξένων παικτών για τη σεζόν 2023-24. Ο Αμερικανός άσος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, μετά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, που επέστρεψε στο Παλατάκι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φώτης Τακιανός και οι συνεργάτες του έχουν καταρτίσει συγκεκριμένο πλάνο, ώστε η ομάδα να καλύψει όλα τα κενά με ποιοτικό τρόπο και να παρουσιαστεί δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο BCL άλλωστε το έργο της αναμένεται να είναι δύσκολο, καθώς βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και την Γαλατασαράι, που την φετινή σεζόν αναμένεται να είναι σαφώς καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια ώρα το σαφάρι για παίκτες συνεχίζεται, με την ελληνική αγορά να έχει συγκεκριμένες λύσεις. Μια εξ αυτών βρίσκεται και στη λίστα του ΠΑΟΚ, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως ο Νίκος Αρσενόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθεί έντονα ο «δικέφαλος του Βορρά» ενόψει της νέας σεζόν.

Νίκος Αρσενόπουλος

Ο Αρσενόπουλος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού, μετρώντας 7,4 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 21 παιχνίδια κατά μέσο όρο. Με την ομάδα της Νίκαιας αγωνίστηκε στην Basket League την τελευταία διετία και στο διάστημα αυτό έδειξε σημάδια εξέλιξης, κάνοντας σημαντικά βήματα μπροστά όσον αφορά την αγωνιστική του εικόνα.

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν την περίπτωσή του, ως ένας παίκτης που μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να δώσει λύσεις σε μια «γεμάτη» και απαιτητική σεζόν, με παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Φώτης Τακιανός θέλει ένα γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν ανά πάσα στιγμή. Και μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν σε αυτή τη φάση είναι και ο 23χρονος γκαρντ.