Χωρίς τον Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ

Βαγγέλης Μαργαρίτης

i

© Intime

Χωρίς τον Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 27.05.2023

Χωρίς τον αρχηγό του Βαγγέλη Μαργαρίτη, θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (28/5, 19:05, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο του τρίτου ημιτελικού στα play-off της Basket League. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται πίσω στο σκορ στη σειρά με 2-0 και ταξιδεύει στην Αθήνα , έχοντας μία δύσκολη αποστολή μπροστά του. Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο «PAOK Sports Arena», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Φώτη Τακιανού.

Τακιανός: «Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:40 - 25.05.2023

Τακιανός: «Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς της σειράς του με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Basket League και ο κόουτς του, Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι ήθελε να δει τους παίκτες του ανταγωνιστικού.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Από την άλλη, στη 12άδα συμπεριλήφθηκε ο έφηβος Στράτος Καλλιοντζής. Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα απαρτίζουν οι: Φράνκε, Ράιλι, Τσιακμάς, Χαντς, Πόλει, Σλαφτσάκης, Σάιμπερτ, Καλλιοντζής, Κακλαμανάκης, Καμπερίδης, Σαλούστρος και Ρένφρο.

Τέλος, να θυμίσουμε πως σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κάνει το 3-0 και θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους τελικούς του πρωταθλήματος για ακόμη μία σεζόν.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ταρίκ Μπλακ. Ο 31χρονος Αμερικανός σέντερ απουσίασε και από το ματς της Θεσσαλονίκης και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον στερηθεί για μία ακόμα φορά. Δεν έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και οι «ερυθρόλευκοι» θα του δώσουν χρόνο να ξεκουραστεί με σκοπό να επανέλθει στους τελικούς.