Νοκ άουτ ο Τσαϊρέλης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Λαύριο

ΠΑΟΚ

Νοκ άουτ ο Τσαϊρέλης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Λαύριο

Sportal newsroom 21:17 - 28.10.2023

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο (29/10, 20:15) με τον Φώτη Τακιανό να μην έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος όμως θα ακολουθήσει την αποστολή.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει το Λαύριο, στο κλειστό της Λαυρεωτικής το απόγευμα της Κυριακής. Οι διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μαρούσι και Περιστέρι έχουν ανεβάσει το ηθικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια.

Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να τίθεται εκτός, καθώς δεν προπονήθηκε, ωστόσο θα ακολουθήσει την αποστολή για το Λαύριο.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αυριανού αγώνα στο Λαύριο (29/10, 20:15).

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, που ξεκινάει ένα εξαήμερο ταξίδι, με πρώτο προορισμό την Αθήνα για τον αγώνα απέναντι στο Λαύριο MEGABOLT και τελικό προορισμό τη Λισαβόνα, για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Benfica (1/11, 21:30)

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Skyler Flatten, Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Laurynas Beliauskas.

Σχίζας: «100% συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο»

Ο Σταύρος Σχίζας αναφερόμενος στον αγώνα με το Λαύριο , τόνισε: «Το Λαύριο είναι μία νέα ηλικιακά ομάδα. Τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό, παίζει πολύ και με το ένστικτο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε πολύ.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%, ακολουθώντας το πλάνο μας και σε ετοιμότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε αντιξοότητα μπορεί να υπάρξει. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, στο ξεκίνημα ενός μεγάλου και απαιτητικού ταξιδιού και για αυτό οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας».