Παπαγιάννης: «Άνοιξα το κινητό μου μετά το ματς και είχα μηνύματα να με βρίζουν»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επιτηρεί τον Καλαϊντζάκη

i

Photo by Emre Oktay/Euroleague Basketball via Getty Images

Παπαγιάννης: «Άνοιξα το κινητό μου μετά το ματς και είχα μηνύματα να με βρίζουν»

Ηλίας Λαλιώτης 23:46 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 17.10.2023

Η Φενέρ νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία εγκλωβίζοντας τους πράσινους απο το πρώτο δεκάλεπτο και ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέλυσε τους λόγους της νίκης της ομάδας του. Τι είπε για το τελευταίο σουτ του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Φενέρ στην Τουρκία αφού το κακό του ξεκίνημα του στοίχισε, καθώς στη συνέχεια δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει στον αγώνα και να διεκδικήσει κάτι.

Μετά τον αγώνα, ο Έλληνας σέντερ της τουρκικής ομάδας, Γιώργος Παπαγιάννης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, ενώ έκανε ειδική μνεία στο τελευταίο σουτ που πήρε, τονίζοντας ότι μόλις άνοιξε το κινητό του έλαβε πολλά μηνύματα επειδή το επιχείρησε.

Αρχικά ο Παπαγιάννης αναφέρθηκε στο περιστατικό με τα μηνύματα που δέχθηκε για το τελευταίο του σουτ:

«Θα είμαι ειλικρινής, τις προηγούμενες ημέρες ήμουν πολύ πιο χαλαρός, αλλά όσο περνούσε η ώρα και ειδικά στο παιχνίδι ήμουν πιο τσιτωμένος. Σίγουρα μετά το παιχνίδι χάρηκα γιατί κέρδισε η ομάδα μου. Παρόλα αυτά θα το πω, μετά το ματς άνοιξα το κινητό μου και είχα μηνύματα που με έβριζαν για το τελευταίο σουτ. Το τελευταίο σουτ έγινε γιατί στην Euroleague ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να χρειαστείς το έξτρα καλάθι. Δεν προσπαθώ να απολογηθώ, απλώς λέω ότι πίσω από αυτό υπήρχε ένας λόγος. Κρατάμε τη νίκη και πάμε παρακάτω».

Για το πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του, είπε:

«Είχαμε παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του Παναθηναϊκού, ξέραμε που είχαν αδυναμίες και χτυπήσαμε εκεί. Κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την ελευθερία που έχει φέτος να σουτάρει τρίποντα:

Έτσι άρχισε ο καβγάς: Ο λόγος της σύρραξης ανάμεσα στους παίκτες της Φενέρ και του Παναθηναϊκού
EUROLEAGUE

22:59 - 17.10.2023

Έτσι άρχισε ο καβγάς: Ο λόγος της σύρραξης ανάμεσα στους παίκτες της Φενέρ και του Παναθηναϊκού

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Ulker Sports Arena, οι σφυγμοί ήταν στα... κόκκινα και μία σπρωξιά του Σκότι Ουίλμπεκιν στον Κώστα Σλούκα δημιούργησε ένταση και μία σύρραξη σημαντικής εμβέλειας, που τελικά δεν διογκώθηκε.

«Σίγουρα το έχει πει ο κόουτς. Το έκανα και πέρσι και είναι κάτι που έχουμε και οι τρεις σέντερ και προσπαθούμε να το ευχαριστηθούμε».