Δεν έκλεισε ο Παπανικολάου αλλά δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Κώστας Παπανικολάου

i

© Intime

Δεν έκλεισε ο Παπανικολάου αλλά δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:14 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 06.07.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός δεν έφτασαν σε συμφωνία, με τον αρχηγό των Πειραιωτών όμως να έχει τις επόμενες ημέρες ραντεβού με τους προέδρους, στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα πράγματα.

Ολυμπιακός και Παπανικολάου (για την ώρα) δεν έφτασαν σε συμφωνία. 

Ο εκπρόσωπος του αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργος Σφαιρόπουλος, είχε ένα πολύωρο ραντεβού με τον Γιώργο Σκινδήλια, στο οποίο συζητήθηκε το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, χωρίς όμως οι δύο πλευρές να φτάνουν στο σημείο να δώσουν τα χέρια. 

Παπανικολάου ©Intime

Το θετικό είναι πως σημαντικό μέρος του οικονομικού χάσματος που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές γεφυρώθηκε, χωρίς όμως να καλύπτεται στο 100%, με το επόμενο ραντεβού να αναμένεται να είναι και αυτό που θα τελειώσει την υπόθεση θετικά. 

Ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να είναι και εκείνος παρών στην επόμενη συζήτηση στα γραφεία της Arcadia, όπως και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τις δύο πλευρές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να τελειώνουν και το deal εκεί, με τον «Παπ» να μένει στο μεγάλο Λιμάνι του Πειραιά. 

Γενικά σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και πως στο τέλος οι δύο πλευρές θα γεφυρώσουν τις διαφορές τους και θα δώσουν τα χέρια, προκειμένου ο αρχηγός των Πειραιωτών να παραμείνει στο ΣΕΦ και τον Πειραιά. 

Ο Κώστας Παπανικολάου προέρχεται από μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του (αν όχι την καλύτερη και την πιο μεστή από όλες), έχοντας 7.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 0.8 κλεψίματα σε 38 συμμετοχές στην Euroleague, νούμερα που συνέβαλαν αποφασιστικά στην σπουδαία πορεία του Ολυμπιακού μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. 

21:01 - 16.01.2023

Ουόκαπ και Παπανικολάου συνεργάζονται με κλειστά μάτια

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εύκολο βράδυ απέναντι στον Απόλωνα Πάτρας, με τους Ουόκαπ και Παπανικολάου να προσφέρουν μαγικές στιγμές και να αποδεικνύουν ότι βρίσκονται μέσα στο παρκέ με κλειστά τα μάτια.