Παπανικολόπουλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό»

Παπανικολόπουλος με Δεληγιάννη

Παπανικολόπουλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της Καρδίτσας επί του Κολοσσού, με τον Έλληνα κόουτς να τονίζει ότι η ομάδα του δεν έχει περιθώριο για εφησυχασμό.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για τη νίκη της Καρδίτσας απέναντι στον Κολοσσό, αλλά και για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο προπονητής της Καρδίτσας:

«Περάσαμε δύο δύσκολα χρονικά διαστήματα με τα συνεχόμενα εκτός αρχικά, και τώρα εντός έδρας παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας τρεις εβδομάδες ξεκούρασης για να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα και να πάρει η ομάδα αυτό που θέλει και μπορεί.

Είμαστε μια ομάδα με έμφαση στην άμυνα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι με το Λαύριο, είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και με το νέο σύστημα διεξαγωγής δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }