Πάπας στο Sportal: «Θα ήταν τιμή μου να μείνω στον Ολυμπιακό για όλη μου τη καριέρα»

Πάπας στο Sportal: «Θα ήταν τιμή μου να μείνω στον Ολυμπιακό για όλη μου τη καριέρα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:03 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 03.09.2023

Ο Τζορτζ Πάπας μιλά στην κάμερα του Sportal για τους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό, τον ένστικτο του «killer», αλλά και τον... καφέ του!

Στο ματς απέναντι στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός είδε για ακόμα ένα ματς τον Τζορτζ Πάπας να κάνει τα… δικά του!

Ο διεθνής Γκαρντ σταμάτησε στους 11 πόντους, έχοντας μάλιστα και κάποιες εντυπωσιακές φάσεις, οι οποίες ξεσήκωσαν τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο ΣΕΦ.

Το Sportal ήταν στο ΣΕΦ και μετά το τέλος του αγώνα είχε την ευκαιρία να… ανακρίνει τον Τζορτζ Πάπας, ο οποίος, όπως πάντα, μοίρασε απλόχερα τις ατάκες.

Η επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στον Πειραιά, το ένστικτο του «killer», οι συμπαίκτες του και τα… ελληνικά που έχει μάθει, σε ένα απολαυστικό βίντεο!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Sportal:

Μπορείς να πεις ότι είναι εύκολο με τη διαφορά που έχουν οι ομάδες αλλά πώς μπορείς να βρεις το κίνητρο σε παιχνίδια σαν και αυτά;

Βρίσκουμε το κίνητρο γιατί ξέρουμε τους στόχους μας και αυτοί είναι να κερδίσουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τη Euroleague. Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να μένουμε σε εγρήγορση. Δεν πρέπει να γίνουμε τεμπέληδες και να δημιουργούμε κακές συνήθειες και ο προπονητής μας το λέει αυτό πάντα. Οπότε πρέπει να τον ακούσουμε να μείνουμε στη φιλοσοφία μας και να παραμείνουμε σε εγρήγορση στον δρόμο για τα play-off.

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε αυτή την έκφραση, έχεις κρύο αίμα δεν σε νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλός σου πόση ώρα είσαι μέσα στο παιχνίδι, όταν πάρεις την ευκαιρία θα σουτάρεις. Ποια είναι η νοοτροπία σου όταν μπαίνεις στο παρκέ;

Απλά είμαι πάντα έτοιμος ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ακουστεί το όνομα σου είτε παίξεις 2΄ λεπτά είτε 20’, πάντα θα προσπαθήσω να παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ είμαι «killer», προσπαθώ να «σκοτώσω» στο μπάσκετ, κρύο αίμα όπως είπες απλά παίζω πολύ σκληρά προσπαθώ να ακούσω τη φιλοσοφία μας τι θέλει από εμάς ο κόουτς. Είμαι ρούκι οπότε προσπαθώ να μάθω στη πορεία και παίζω σκληρά με τη κάθε ευκαιρία που έχω.

Και δίνεις κάτι στους οπαδούς που σε αγαπούν και φωνάζουν για εσένα σε κάθε ευκαιρία που έχουν.

Ναι ναι σίγουρα αγαπώ τους φανς. Aπό τη πρώτη στιγμή που ήρθα απλά άρχισαν να με αγαπούν γιατί είμαι ο εαυτός μου και τους αγαπώ κι εγώ. Είναι πολύ ωραία κάθε φορά που μπαίνω μέσα και φωνάζουν το όνομα μου, χειροκροτούν οπότε τους αγαπώ. Είναι πάρα πολύ ωραία όταν έχεις τόσους καλούς οπαδούς σαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Συγκλονίζει ο Μπαρτζώκας για τον πατέρα του: «Τον είχα δει 1-2 φορές στη φυλακή και αναρωτιόμουν γιατί είμαι χωρίς τον πατέρα μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:36 - 03.04.2023

Συγκλονίζει ο Μπαρτζώκας για τον πατέρα του: «Τον είχα δει 1-2 φορές στη φυλακή και αναρωτιόμουν γιατί είμαι χωρίς τον πατέρα μου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον πατέρα του και το Sportal σας θυμίζει ποιος ήταν ο Ανδρέας, ο αείμνηστος αγωνιστής της Αριστεράς.

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, γιατί όλοι βλέπουμε ότι σου αρέσει εδώ και όσο τα παιχνίδια περνούν πιστεύουμε ότι τα λεπτά σου θα γίνουν περισσότερα.

Ναι! Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ και ένα από τα πιο ιστορικά όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο κόσμο. Θα ήταν τιμή μου να μείνω εδώ για όλη μου τη καριέρα. Είμαι Έλληνας, έχω την Ελλάδα στο αίμα μου έχω Ελληνική οικογένεια, η Αθήνα είναι ένα τόσο όμορφο μέρος να μένεις και το κλαμπ είναι επίσης φοβερό. Ξέρεις επίσης ότι δεν μπορώ να πω τι με περιμένει στο μέλλον αλλά άμα μου έλεγες να μείνω στον Ολυμπιακό τα επόμενα δέκα χρόνια θα σου έλεγα τέλεια.

Πως είναι η εμπειρία σου μέχρι στιγμής; Γιατί πιστεύουμε ότι ο Τόμας Ουόκαπ ήταν εκείνος που σε πήρε «κάτω από τα φτερά του» ώστε να μάθεις από αυτόν ότι πρέπει να ξέρεις...

Ο Τόμας είναι ένας φοβερός συμπαίκτης, μεγάλος αδερφός για εμένα, όπως και τα υπόλοιπα τα παιδιά. Ο Πίτερς, ο Παπανικολάου, ο Σλούκας όλοι, η ομάδα είναι σημαντική, Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν δείξει τα πάντα είναι αρκετά υποστηρικτικοί γιατί όταν δεν παίζεις για ένα παίκτη του κάθεται άσχημα αλλά όλα είναι καλά γιατί εμπιστεύομαι τους προπονητές τους συμπαίκτες είμαστε στο ίδιο μονοπάτι και είμαι ευλογημένος να τους έχω αυτούς μαζί μου οπότε στο μυαλό μου υπάρχει ηρεμία σκεπτόμενος αυτό.

Και κάτι τελευταίο για τη Euroleague, είστε στη κορυφή και θέλετε μόνο μία νίκη για να κλειδώσετε τη πρωτιά στη κανονική περίοδο, ποια είναι η νοοτροπία σου πηγαίνοντας σε αυτά τα παιχνίδια και όχι μόνο σε αυτά αλλά στα play-offs και ενδεχομένως του final four.

Όπως είπα πριν πρέπει να παραμείνουμε σε εκγρήγορση και να το παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά έχουμε ήδη εξασφαλίσει τη θέση μας στα play-offs και επίσης έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Θα ήταν απίστευτο να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι που έρχεται να εξασφαλίσουμε τη πρώτη θέση γιατί το να χάνεις ποτέ δεν είναι καλό, πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος και στη κορυφή του παιχνιδιού σου και η νίκη είναι καλύτερη από την ήττα οπότε αυτό είναι το κίνητρο μας.

Κάτι τελευταίο θέλω να κοιτάξεις τη κάμερα και να πεις κάτι στα Ελληνικά γιατί είσαι εδώ 6-7 μήνες μάλλον έχεις μάθει κάτι μέχρις στιγμής.

Φρέντο εσπρέσο μέτριο παρακαλώ.