Παππάς: «Συνεχίζουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση»

Χρήστος Παππάς

i

Χρήστος Παππάς / © Intime

Παππάς: «Συνεχίζουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση»

Sportal newsroom 23:25 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 24.03.2023

Στο τι δεν είχε η ομάδα του στάθηκε ο Χρήστος Παππάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι αλλά και στο κυνήγι της πρώτης θέσης για τον Ολυμπιακό στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας.

«Δεν ανταποκριθήκαμε στην ενέργεια, την σκληράδα και την ταχύτητα της Παρτίζαν», υποστήριξε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού λόγω της ίωσής του ο Χρήστος Παππάς.

Κι όσο για το τι δήλωσε λίγο αργότερα στη Συνέντευξη Τύπου; «Συγχαρητήρια στην Παρτιζάν. Έπαιξαν με τρομερή διάθεση. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα ακόμα και στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πίσω σε όλα.

Όταν σκοράρεις μόνο 3 τρίποντα είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν αγώνα Ευρωλίγκα ακόμα και με το 72% στο δίποντο. Συνεχίζουμε την πορεία μας στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για την ατμόσφαιρα σχολίασε: «Δεν ματσάραμε την ενέργεια και την αθλητικότητα. Ήταν και ένας λόγος ο κόσμος στις εξέδρες».

Κι όσο για το πώς είναι να παίζει κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε: «Ήταν μεγάλη πρόκληση. Τον ξέρω εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ήταν μεγάλη πρόκληση προφανώς».