Παρελθόν και επίσημα ο Γκλίκμαν από την Euroleague

Μάρσαλ Γκλίκμαν

i

Screenshot

Παρελθόν και επίσημα ο Γκλίκμαν από την Euroleague

Sportal newsroom 22:29 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 05.06.2023

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν παραιτήθηκε από τη θέση του CEO της Euroleague και η θητεία του θα ολοκληρωθεί τυπικά στις 31 Ιουλίου του 2023, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την Euroleague, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του CEO, ολοκληρώνοντας τη θητεία του στις 31 Ιουλίου 2023.

Όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του και νωρίτερα το Sportal, οι κακές σχέσεις που φέρεται να έχει με τον Ντέγιαν Μποντίρογκα αποτέλεσαν έναν σοβαρό λόγο για να αντικατασταθεί, αλλά ο πιο σημαντικός είναι πως δεν έφερε στα ταμεία της διοργάνωσης κάποιο σημαντικό έσοδο από χορηγίες. 

Αλλάζει το μοντέλο διαιτησίας και ο Γκλίκμαν στην EuroLeague!
EUROLEAGUE

19:20 - 05.06.2023

Αλλάζει το μοντέλο διαιτησίας και ο Γκλίκμαν στην EuroLeague!

Το Sportal παραθέτει τα δεδομένα που υπάρχουν, αλλά και τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, όσον αφορά τις αλλαγές στη διαιτησία, αλλά και στον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague στο περιθώριο της ΓΣ των μετόχων της διοργάνωσης

Εν ολίγοις, δεν κατάφερε να αναπτύξει τη Λίγκα όπως περίμεναν οι ομάδες, ενώ στα μείον του είναι και το γεγονός ότι θεωρείται άνθρωπος του προκατόχου του Μποντίρογκα, Τζόρντι Μπερτομέου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroleague Commercial Assets θα συνεδριάσει εκ νέου τις επόμενες δύο εβδομάδες για να συζητήσει τον πιθανό μελλοντικό του ρόλο με συμβουλευτική ιδιότητα και τα επόμενα βήματα για την εύρεση ενός νέου CEO για τον οργανισμό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.