Παρτίζαν: Κάταγμα ο Αβράμοβιτς, χάνει την υπόλοιπη σεζόν!

Παρτίζαν: Κάταγμα ο Αβράμοβιτς, χάνει την υπόλοιπη σεζόν!

Sportal newsroom 19:40 - 03.05.2023

Ο Αλέξα Αβράμοβιτς υπέστη κάταγμα στο χέρι στο Game 3 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ στην Stark Arena

Δεν έφτανε η ήττα για την Παρτίζαν στο Game 3 της EuroLeague με τη Ρεάλ, ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξα Αβράμοβιτς να βαρύνει την ατμόσφαιρα στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Γκος: «Σπουδαία ομάδα η Παρτίζαν, έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να επιστρέψουμε τη σειρά στη Μαδρίτη»
EUROLEAGUE

18:41 - 03.05.2023

Γκος: «Σπουδαία ομάδα η Παρτίζαν, έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να επιστρέψουμε τη σειρά στη Μαδρίτη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μείωσε σε 2-1 τη σειρά της στα playoffs με την Παρτίζαν και ο Ουίλιαμ Γκος, μιλώντας στο Sportal, εξήγησε τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του προκειμένου να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Ειδικότερα, ο γκαρντ της Παρτίζαν έπεσε άσχημα στο παρκέ μετά από ένα φάουλ που έκανε στον Έντι Ταβάρες και σύμφωνα με την «Telegraf» έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι! Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Σέρβοι είναι πολύ πιθανό να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Κι αν συντυπολογιστεί η απουσία του Κέβιν Πάντερ, λόγω της τιμωρίας του, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει περιορισμένες λύσεις στην περιφέρεια.

Σε κάθε περίπτωση η Παρτίζαν ξέρει ότι στο Game 4 τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, ωστόσο η επιστροφή του Ματίας Λεσόρ προσθέτει ποιότητα στη ρακέτα και έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στα μέτρα του Έντι Ταβάρες, ο οποίος έκανε «πάρτι» στο νικηφόρο Game 3 για τη Ρεάλ.