Ο Πάτρικ Μπέβερλι συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague (pic)

Ο Πάτρικ Μπέβερλι συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague (pic)

Sportal newsroom 16:41 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:56 - 29.05.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι είπε δημόσια συγχαρητήρια στους Μπόστον Σέλτικς για την πρόκριση, αλλά και στον παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι έχει εικόνα από την Euroleague, καθώς αγωνίστηκε σε αυτή με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2009 – 2010, φτάνοντας μάλιστα μέχρι και στον τελικό του Παρισιού. Έκτοτε φαίνεται πως αραιά και πού παρακολουθεί τι γίνεται στην Γηραιά Ήπειρο και αυτή τη φορά έστειλε και ένα ξεχωριστό μήνυμα, συγχαίροντας τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου!

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νην των Μιλγουόκι Μπακς έκανε ένα «τιτίβισμα», εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του για τον τίτλο του Παναθηναϊκού, αλλά και για την «σκούπα» των Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής απέναντι στους Πέισερς.

Μάλιστα ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίςο ακόμη δεν ξέρει πού θα παίζει τη νέα σεζόν, ανέφερε πως θα βάλει στο τραπέζι σε επόμενο βίντεό του, τη σύγκριση μεταξύ NBA και Euroleague playoff, έχοντας φυσικά εμπειρία και από τις δύο καταστάσεις.

Το tweet του Πάτρικ Μπέβερλι με τα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό

Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:47 - 28.05.2024

Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού

Ο Κίναν Έβανς τραυματίστηκε και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον Ολυμπιακό όμως να μην έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με την περίπτωση του παίκτη, που είχε «κλείσει» εδώ και καιρό.