Ανακοίνωσε τον Πεναρόγια η Μπαρτσελόνα

Πεναρόγια

Ανακοίνωσε τον Πεναρόγια η Μπαρτσελόνα

Νίκος Καλαμπάκας 14:45 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 14.06.2024

Ο Χουάν Πεναρόγια είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ, αφού οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τον πρώην κόουτς της Μπασκόνια!

Οι φήμες τελικά είχαν βάση, ο καπνός είχε... φωτιά και ο Χουάν Πεναρόγια είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ.

Το πρωί της Παρασκευής 14/6, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν τον νέο τους προπονητή, ο οποίος διαδέχεται τον Ρόζερ Γκριμάου στη Βαρκελώνη.

Τα δημοσιεύματα για την ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών ήταν συνεχόμενα τις τελευταίες ημέρες και τελικά ο Ισπανός κόουτς αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα με στόχο να επανακτήσει τα σκήπτρα στο ισπανικό πρωτάθλημα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Euroleague.

Το γεγονός ότι οι Καταλανοί έμειναν φέτος εκτός Final Four, ενώ και στη Liga Endesa αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ στα ημιτελικά, ανάγκασε τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στην αντικατάσταση του Γκριμάου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Πεναρόγια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ξεκίνησε στον πάγκο της Μπασκόνια, όμως αντικαταστάθηκε στα μέσα της, πληρώνοντας την κακή εικόνα των Βάσκων!