Με κόσμο στο πλευρό της η Καρσίγιακα κόντρα στο Περιστέρι (pic)

Με κόσμο στο πλευρό της η Καρσίγιακα κόντρα στο Περιστέρι (pic)

Χρήστος Τσάλτας 19:46 - 06.03.2024

Η Καρσίγιακα αντιμετωπίζει το Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL και στο «Α.Παπανδρέου» δεν είναι μόνη.

Το Περιστέρι υποδέχεται την Καρσίγιακα, για την 4η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην οκτάδα, την ώρα που οι Τούρκοι θέλουν το «διπλό» για να πλησιάσουν τις δύο πρώτες θέσεις.

Στο παιχνίδι αυτό η ατμόσφαιρα είναι άκρως μπασκετική, καθώς στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» βρίσκονται φίλοι και των δύο ομάδων στις εξέδρες. Αυτό γιατί περίπου 100 φίλοι της Καρσίγιακα ταξίδεψαν από την Σμύρνη με προορισμό την Αθήνα, για να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Ουφούκ Σαρίτσα σε ακόμα μια αναμέτρηση.

Αυτή η εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην Σμύρνη, είχαν βρεθεί φίλοι του Περιστερίου, που στήριξαν δια ζώσης την προσπάθεια της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου υψώθηκε πανό, με το μήνυμά του να αναγράφει «Σε Ελλάδα και Τουρκία κοινός εχθρός των λαών ο φασισμός», γραμμένο μάλιστα τόσο στα ελληνικά, όσο και στα τούρκικα.