«Πηγαδάκια» στo «Ελ. Βενιζέλος»: Ο Σλούκας έπιασε κουβέντα με τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και ο Μήτογλου με τον Ουόκαπ (vid, pics)

«Πηγαδάκια» στo «Ελ. Βενιζέλος»: Ο Σλούκας έπιασε κουβέντα με τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και ο Μήτογλου με τον Ουόκαπ (vid, pics)

Χρήστος Τσάλτας 09:57 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 28.09.2023

Στο αεροδρόμιο συναντήθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (και του Περιστερίου) στο κοινό ταξίδι τους με προορισμό το Super Cup της Ρόδου - Σλούκας, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης δημιούργησαν ένα «πηγαδάκι», Μήτοφλου, Ουόκαπ και Μωραϊτης ένα δεύτερο...

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Η πτήση με προορισμό τη Ρόδο ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (28/9) και εισιτήριο για το αεροπλάνο είχαν οι άνθρωποι που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου. Οι τρεις ομάδες της Αττικής συμμετέχουν στο Super Cup (μαζί με τον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη) που θα διοργανωθεί στο νησί των Ιπποτών το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου και η συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ήταν μοιραία. 

Βέβαια δεν έφθασαν εκεί όλοι μαζί. Πρώτος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στις 7.15 πέρασε την πρώτη πύλη και μπήκε στον χώρο των αναχωρήσεων, ενώ περίπου μία ώρα μετά έφθασε και ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης. Ακολούθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Σλούκα να καταφθάνει στις 9:10, ενώ στην πύλη δια την επιβίβαση συνάντησε τέως συμπαίκτες του. Μάλιστα, δημιούργησε και ένα μικρό... πηγαδάκι με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Τα είπαν για λίγο με χαμόγελα και όμορφη διάθεση και στη συνέχεια ο καθένας συντάχθηκε με τους ομοχρώματους συμπαίκτες του. 

Περιμένοντας τις διαδικασίες επιβίβασης υπήρξαν κι άλλες κοκκινοπράσινες συναντήσεις. Όπως αυτή του Ντίνου Μήτογλου και του Τόμας Ουόκαπ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, δεν είχαν την τύχη τελικά να παίξουν μαζί, αφού ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε και αποχώρησε, αλλά η επαφή τους δημιουργήθηκε και μαζί με τον επίσης διεθνή Δημήτρη Μωραϊτή είχαν την ευκαιρία για μία ανταλλαγή απόψεων.

© photo by Vaggelis Stolis

Σε μία γωνιά βρέθηκαν και δύο νυν αντίπαλοι στο πλαίσιο της «αιώνια μάχης», ο Λουκ Σίκμα και ο Μάριους Γκριγκόνις, δύο παίκτες που είχαν μία κοινή σεζόν με την Άλμπα Βερολίνο το 2017-18. Οι δυο τους, με τον Τόμας Ουόκαπ να μπαίνει στις παρέα ως... εμβόλιμος, κοντοστάθηκαν για αρκετή ώρα και μιλούσαν προφανώς για τη σεζόν που έρχεται. Το ίδιο και δύο Γάλλοι. Ο Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού και ο Ματία Λεσόρ του Παναθηναϊκού.