Πλήρης επιβεβαίωση Sportal: Επιστρέφει ο Φαλ με Βαλένθια

Μουστάφα Φαλ

i

©Intime

Πλήρης επιβεβαίωση Sportal: Επιστρέφει ο Φαλ με Βαλένθια

Νίκος Καλαμπάκας 17:01 - 07.02.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια την Πέμπτη 8/2 και στον αγώνα αυτόν ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Μουστάφα Φαλ.

Δύσκολη αποστολή στην έδρα της Βαλένθια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Euroleague για τον Ολυμπιακό. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει την πρώτη της νίκη φέτος κόντρα σε αντίπαλο από την Ισπανία και έχει ήδη μεταβεί στη Βαλένθια, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης 8/2 θα τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα. 

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός θα έχει και τη βοήθεια του Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης τον τελευταίο μήνα, αφού είχε τραυματιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μπασκόνια, όμως πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον υπολογίζει για το κομβικό αυτό παιχνίδι: 

«Ο Μουσταφά Φαλ έχει προπονηθεί και θα παίξει κόντρα στη Βαλένθια. Στον πρώτο γύρο παίξαμε πολύ άσχημα, είχαμε φτωχή συγκομιδή, δεν εκτελέσαμε καλά, σε αντίθεση με τη Βαλένθια που έπαιξε πολύ καλά τότε. Επίσης και τώρα είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε και την Μπαρτσελόνα. Το γεγονός ότι είναι έξω οι δύο ψηλοί τους, τους κάνει να παίζουν με διαφορετικά σχήματα. Αυτό τους δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι τους», είπε στις δηλώσεις του ο κόουτς Μπαρτζώκας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sportal που από τις 29 Ιανουαρίου σας είχε πληροφορήσει για αυτή την εξέλιξη. 

«Αυτό σημαίνει πως θα επανέλθει εφόσον όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται ομαλά στον εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια στις 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, που αναμένεται να είναι «κλειδί» για την περαιτέρω πορεία της ομάδας», γράφαμε στα τέλη του Ιανουαρίου και να που οι εξελίξεις μας δικαιώνουν απόλυτα σε ένα ακόμα ρεπορτάζ μας!