Πουλιανίτης: «Με την ώθηση του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Στέλιος Πουλιανίτης

i

©Intime

Πουλιανίτης: «Με την ώθηση του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:41 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 25.03.2023

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (26/3, 15:45, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου την Κυριακή (26/3, 15;45, ΕΡΤ3) για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να αξιοποιήσει την καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι «κυανοκίτρινοι» προέρχονται από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ιωνικό με 102-75. Η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-7.

Από την άλλη πλευρά ο Κολοσσός Ρόδου προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλων Πάτρας με 88-68. Οι Ροδίτες βρίσκονται σε τροχιά play-offs και θέλουν με θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση στο Περιστέρι να εδραιώσουν τη θέση στη πρώτη οκτάδα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 9-9 (χρωστάει ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό). 

Σε δηλώσεις του ο γκαρντ του Περιστερίου, Στέλιος Πουλιανίτης δήλωσε:

«Παίζουμε ένα δυνατό παιχνίδι στην έδρα μας, με μια ομάδα, όπου ηττηθήκαμε εκτός έδρας. Μια αναμέτρηση που απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος, πολύ ενέργεια και αφοσίωση στο πλάνο που έχουμε βάλει από την αρχή της εβδομάδας», υποστήριξε ο Στέλιος Πουλιανίτης αναφερόμενος στην συνάντηση του Περιστερίου με τον Κολοσσό Ρόδου

«Είναι ομάδα με βάθος, έχει έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες. Πρέπει να κυριαρχήσουμε στη ρακέτα και να βρούμε εύκολους πόντους από την ενέργεια της άμυνας στην επίθεση» συνέχισε ο γκαρντ του Περιστερίου bwin.

«Με την ώθηση του κόσμου που περιμένουμε στο γήπεδο, καθώς είναι Ημέρα Φιλάθλου θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την υλοποίηση του στόχου μας» κατέληξε.

Tags: