Πρόβλημα στην Αρμάνι Μιλάνο με Λο: Εκτός για τρεις εβδομάδες, χάνει Ολυμπιακό

Μάοντο Λο

Πρόβλημα στην Αρμάνι Μιλάνο με Λο: Εκτός για τρεις εβδομάδες, χάνει Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:07 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 02.10.2023

Πλήγμα στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο Μάοντο Λο υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, χάνοντας το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 17/10.

Τα προβλήματα στην Αρμάνι Μιλάνο ξεκίνησαν από νωρίς στη φετινή σεζόν, καθώς ο Έτορε Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Μάοντο Λο για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Γερμαμνός πλέι μέικερ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Τρεβίζο, για την πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος και αμέσως υπήρξε αγωνία για την κατάστασή του.

Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει την πρεμιέρα της Euroleague, αλλά όχι μόνο αυτό το παιχνίδι, καθως θα μείνει εκτός και στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στις 17 Οκτωβρίου.

Με την εξέλιξη αυτή η ιταλική ομάδα χάνει έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της, για μεγάλο διάστημα, καθώς ο Έτορε Μεσίνα υπολόγιζε στην παρουσία του 30χρονου πλέι μέικερ, που έρχεται με... φόρα από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Ο Λο έπειτα από τον τραυματισμό αυτό, στην αναμέτρηση της Κυριακής, θα μείνει εκτος δράσης για τον επόμενο μήνα περίπου, με την ιταλική ομάδα να καλείται να καλύψει το κενό με λύσεις εκ των έσω ώστε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. 

Ο Γερμανός πλέι μέικερ αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από την Άλμπα Βερολίνου, στην οποία έμεινε για μια τριετία (2020-23), με τον Μεσίνα να ξεχωρίζει τον έμπειρο άσο για τη συνέπειά του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τώρα όμως θα πρέπει να κάνει πλάνα χωρίς εκείνον για τις επόμενες εβδομάδες.