«Ο Καμπάτσο δεν έπαιζε στην Euroleague λόγω της Παρτίζαν»

Ο Φακούντο Καμπάτσο

i

© Intime

«Ο Καμπάτσο δεν έπαιζε στην Euroleague λόγω της Παρτίζαν»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:48 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 17.06.2023

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα κατήγγειλε πως ο Ζόραν Σάβιτς άσκησε την επιρροή του στη διοίκηση της Euroleague για να καθυστερήσει το ντεμπούτο του Φακούντο Καμπάτσο με τους «Ερυθρόλευκους».

Σε μια πολύ σημαντική καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος τόνισε πως η Παρτίζαν ήταν ο λόγος για τον οποίο η ομάδα του δεν μπόρεσε να βάλει από την αρχή στην Euroleague τον Φακούντο Καμπάτσο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας, ο Νεμπόισα Τσόβιτς εξαπέλυσε επίθεση στον Ζόραν Σάβιτς για την υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο, τονίζοντας πως ο τζένεραλ Μάνατζερ της Παρτίζαν άσκησε πιέσεις στην Euroleague, προκειμένου ο Αργεντίνος να μην αγωνιστεί από τη πρώτη στιγμή στην Ευρώπη με την ομάδα του.

Παράλληλα, ο Νεμπόισα Τσόβιτς άφησε κι άλλα υπονοούμενα κατά των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου, καθώς χαρακτήρισε την Παρτίζαν ως την ομάδα του... κράτους.

«Για πρώτη φορά θα σας αποκαλύψω γιατί ο Καμπάτσο δεν έπαιζε στην Euroleague. Γιατί, ο Ζόραν Σάβιτς ήταν… κρεμασμένος στην Euroleague και έκανε συνεχώς καταγγελίες για την ομάδα μας. Εμείς, δεν βασιζόμαστε σε κρατικά κονδύλια και παρ’ όλα αυτά πήραμε τρεις τίτλους φέτος. Είχαμε καθυστερήσει τέσσερις μισθούς τη σεζόν 2020/21 και άλλους τρεις από τη σεζόν 2021/22. Οπότε, ξεκινήσαμε τη φετινή χρονιά με αυτά τα χρέη», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άνδρα» του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς στην «TV Prva».

Ένταση στο φουλ και στη Σερβία - Ερυθρός Αστέρας: «Δεν είμαστε το ίδιο με την Παρτίζαν»
ABA LIGA

20:47 - 16.06.2023

Ένταση στο φουλ και στη Σερβία - Ερυθρός Αστέρας: «Δεν είμαστε το ίδιο με την Παρτίζαν»

Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Παρτίζαν στο game 3 των τελικών της ABA League και η διοίκησή του εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καλούν τους οπαδούς να μην ξεφύγουν από τα αθλητικά πλαίσια.

Θα έχει πάντως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν η Παρτίζαν θα απαντήσει και πώς, καθώς τα λεγόμενα του Τσόβιτς είναι πολύ σοβαρά, ενώ δείχνουν και το πόσο μεγάλη είναι η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Βελιγραδίου.