Σε νέα ώρα το Προμηθέας - ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο

ΑΕΚ - Ζοάν Πλάθα

Σε νέα ώρα το Προμηθέας - ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο

Χρήστος Τσάλτας 18:38 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 29.11.2023

Η αναμέτρηση του Προμηθέα κόντρα στην ΑΕΚ θα αλλάξει ώρα διεξαγωγής και θα ξεκινήσει στις 20:15 το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου (02/11).

Σε νέα ώρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Προμηθέα κόντρα στην ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας. Ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για μια θέση στην τριάδα της κατάταξης στο πρωτάθλημα.

Με δεδομένο πως η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα έχει ταξίδι επιστροφής από το Βίλνιους, για την αναμέτρηση με την Ριτας, το οποίο αναμένεται να είναι κουραστικό και η επιστροφή των Πατρινών στη βάση τους είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης (30/11).

Έτσι, η Basket League, λαμβάνοντας υπόψιν και το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς κόσμου για την αναμέτρηση των δύο ομάδων προχώρησε σε κίνηση αλλαγής ώρας του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 20:15 το βράδυ του Σαββάτου, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 και όχι από το ΕΡΤSports, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη η αναμέτρηση.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις αλλαγές στο πρόγραμμα της αγωνιστικής, με την αναμέτρηση του Λαυρίου κόντρα στον Ολυμπιακό να έχει οριστεί για τις 15:00 αντί για τις 20:15 όπως ήταν προγραμματισμένη.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της προσεχούς, 9ης, αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:

Η συνάντηση Λαύριο Megabolt – Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου το προσεχές Σάββατο 2/12 με ώρα έναρξης τις 15:00, αντί για τις 20:15 που είχε αρχικά οριστεί, με live τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ Betsson θα διεξαχθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με την ώρα του τζάμπολ στις 20:15, αντί για τις 18:00 που είχε αρχικά οριστεί, με live τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.