Κοντά στον Σαλούστρο ο Προμηθέας

Χρήστος Σαλούστρος

i

@ Intime

Κοντά στον Σαλούστρο ο Προμηθέας

Χρήστος Τσάλτας 11:19 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 14.06.2023

Ο Προμηθέας καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν, με την επιστροφή του Χρήστου Σαλούστρου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην ομάδα της Πάτρας.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Προμηθέα να ετοιμάζεται για καινούργιες προκλήσεις. Η ομάδα της Πάτρας θέλει να παρουσιάσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα παλεύει για τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο και ταυτόχρονα θα στοχεύει ψηλά.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την παρουσίασή του από την ομάδα της Πάτρας είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει στο ρόστερ παίκτες με τη σωστή νοοτροπία, που θα έχουν διάθεση και την επιθυμία να εξελίσσονται, να γίνονται καλύτεροι και να βοηθούν την ομάδα σε κάθε τομέα.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης βρίσκεται προ των πυλών του Προμηθέα, καθώς ο Παπαθεοδώρου τον ξέρει πολύ καλά από την συνύπαρξή τους σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κολοσσό Ρόδου και τη νέα σεζόν αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο πλάνο. Ένας ακόμα Έλληνας που αναμένεται να ενισχύσει τους Προμηθείς είναι ο Χρήστος Σαλούστρος.

Ο «Σαλού» γνωρίζει πολύ καλά και την πόλη της Πάτρας, αλλά και την ομάδα του Προμηθέα, καθώς αγωνίστηκε σε αυτή από το 2017 έως το 2019, έχοντας ενεργό ρόλο στην πορεία μέχρι τους τελικούς της Basket League τη σεζόν 2018-19.

Προμηθέας και Σαλούστρος έχουν ανοίξει κύκλο επαφών τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν πως το deal είναι πολύ κοντά, με τον έμπειρο φόργουορντ να ετοιμάζεται για μετακόμση στην Πάτρα, σε ένα γνώριμο και πολύ οικείο -για τον ίδιο- περιβάλλον. Μετά τον Προμηθέα ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ, μένοντας στην ομάδα των δυτικών προαστίων για τρεις σεζόν (2019-22).