Σε διαπραγματεύσεις με τον Κούρουκς ο Προμηθέας Πάτρας

Αρτούρς Κούρουκς

i

Euroleague

Σε διαπραγματεύσεις με τον Κούρουκς ο Προμηθέας Πάτρας

Νίκος Καλαμπάκας 20:02 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 03.08.2023

Οι Πατρινοί φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Λετονό σούτινγκ γκαρντ, Άρτουρς Κούρουκς.

Ο Προμηθέας Πάτρας συνεχίζει την ενίσχυσή του προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και το όνομα που ακούστηκε τελευταίο για την ομάδα, είναι αυτό του Άρτους Κούρουκς.

Ο Λετονός γκαρντ φέρεται να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

Ο Κούρουκς στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Μπασκόνια και είναι παίκτης με εμπειρία στο ανώτερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αυτό της Euroleague.

Ο Προμηθέας τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο BCL, με την ομάδα της Πάτρας να έχει φιλοδοξίες ώστε να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Ρίγα, ενώ για την περίπτωσή του φέτος ενδιαφέρθηκε έντονα και η Τενερίφη, η οποία βρισκόταν κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Ωστόσο τελικά ο παίκτης φαίνεται ότι προτίμησε την Ελλάδα και τον Προμηθέα, αφού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Εμιλιάνο Κάρχια, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει χαρά στον κόουτς Παπαθεοδώρου που ζητούσε ενίσχυση στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Ο Λετονός θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και πλέον απομένει να δούμε αν το έντονο φλερτ των δύο πλευρών, θα καταλήξει και σε γάμο...