Ράντονιτς: «Πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε»
i

© Intime

Ράντονιτς: «Πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε»

Sportal newsroom 00:12 - 06.01.2023

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπάγερν στο Μόναχο με σκορ 68-84 και ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι Βαυαροί ήταν καλύτερη ομάδα και πως οι παίκτες του πρέπει να σηκωθούν και να παλέψουν.

Την πέμπτη του διαδοχική ήττα στην Euroleague γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να απειλήσουν τους γηπεδούχους και τελικά επιστρέφουν στην Αθήνα άπραγοι και βυθισμένοι στην εσωστρέφεια αφού μετά το καλό πρόσωπο που έδειξαν οι «πράσινοι» στο διάστημε μέσα Νοεμβρίου με μέσα Δεκεμβρίου, ακολούθησαν πέντε ήττες που έφεραν την ομάδα στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Η νέα μέτρια εμφάνιση των πρασίνων προβλημάτισε τον προπονητή τους, Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος μετά τον αγώνα στάθηκε στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας ήταν καλύτεροι, δίνοντάς τους συγχαρητήρια: 

«Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για τη νίκη. Ήταν καλύτεροι από εμάς και έκαναν καλύτερο παιχνίδι. Για 30 λεπτά κυριάρχησαν στο παρκέ και έφτασαν στη νίκη. Για εμάς το σημαντικό είναι να σηκωθούμε και να παλέψουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στις νίκες, ίδιος είπε: «Όπως είπα πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε, να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς ένιωσε που επέστρεψε στο Μόναχο αφού πριν τον Ερυθρό Αστέρα ήταν στον πάγκο της Μπάγερν: «Πάντα είναι ωραίο να βρίσκομαι εδώ, να βλέπω φίλους και πρόσωπα που ήμασταν μαζί στο παρελθόν».