Στο στόχαστρο της Τσεντεβίτα Ολίμπια ο Ράντονιτς

Ντέγιαν Ράντονιτς

i

© Intime

Στο στόχαστρο της Τσεντεβίτα Ολίμπια ο Ράντονιτς

Πάνος Μαλακτάρης • 17:16 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς φέρεται να ενδιαφέρει την Τσεντεβίτα Ολίμπια μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Γιούριτσα Γκόλεματς

Ο σύλλογος από τη Σλοβενία, η γνωστή στους πιο παλιούς ως Ολίμπια Λιουμπλιάνα των Μπόρις Γκόρενς, Μάρκο Μίλιτς και Ντούσαν Χάουπτμαν, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Εκτελώντας χρέη υπηρεσιακού κόουτς μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο Μίρο Αλίλοβιτς αποτελεί μια προσωρινή λύση μετά την από κοινού συμφωνηθείσα αποπομπή του Γιούριτσα Γκόλεματς

Σφοδρή επίθεση του Ερυθρού Αστέρα στον Ζοτς: «Δεν είναι το πρωτάθλημα του Ομπράντοβιτς»
ABA LIGA

14:47 - 14.03.2023

Σφοδρή επίθεση του Ερυθρού Αστέρα στον Ζοτς: «Δεν είναι το πρωτάθλημα του Ομπράντοβιτς»

Η διαιτησία, ο ρόλος του Ομπράντοβιτς και η μέθοδος της Παρτίζαν στον τρόπο που λειτουργεί σε διοικητικό επίπεδο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ανακοίνωσης του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος τα βάζει με... όλους έπειτα από την ήττα του στη Λίγκα της Αδριατικής.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί επίσης παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με πληροφορίες του Σερβικού Sportklub ενδιαφέρει τους ανθρώπους της Τσεντεβίτα. Η πορεία του Σέρβου κόουτς μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη στους πράσινους, ωστόσο η συνολική του πορεία στους πάγκους -μεταξύ άλλων- τόσο της Μπάγερν Μονάχου όσο και του Ερυθρού Αστέρα, φαίνεται πως αρκεί ώστε να αποτελεί ακόμα το αντικείμενο του πόθου για αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ. 

Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη στο Βελιγράδι να παρακολουθεί μια αναμέτρηση της ABA League, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν το ενδιαφέρον από πλευράς Σλοβένων οδηγήσει τελικά σε «γάμο».