Ρεάλ Μαδρίτης: Ο γύρος της Ευρώπης σε 7 ημέρες
i

© Intime

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο γύρος της Ευρώπης σε 7 ημέρες

18:21 - 13.12.2022

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να δώσει τρεις σερί αγώνες εκτός έδρας κι αυτό προϋποθέτει πολλά χιλιόμετρα...

Για το πρόγραμμα των ομάδων της Euroleague το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά επιβαρυμένο, με συνεχείς αγώνες και ταξίδια που καταβάλουν τις ομάδες, έχουν μιλήσει πολλοί στο παρελθόν. 

Προπονητές, παίκτες και οργανισμοί έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το «φορτωμένο» καλεντάρι, όμως παρ' όλα αυτά η ζωή συνεχίζεται και οι σύλλογοι αναγκαστικά ακολουθούν το πρόγραμμά τους. 

Κάποιες φορές όμως, αυτό είναι σκληρό. τελευταίο παράδειγμα αυτό που αναδεικνύει σε θέμα της η Marca και αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης

Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει απόψε (13/12) στο Μόναχο την Μπάγερν, έπειτα πετάει για το Κάουνας όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ζαλγκίρις, από εκεί ακολουθεί η Τενερίφη για το πρωτάθλημα Ισπανίας και μετά επιστροφή στη... βάση, δηλαδή τη Μαδρίτη. 

Αυτό έφερε το ξέσπασμα του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «όποιος έχει φτιάξει αυτό το πρόγραμμα είτε δεν έχει παίξει ποτέ του μπάσκετ, είτε το έκανε με κλειστά τα μάτια». 

Και εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο, αφού οι Μαδριλένοι εν μέσω σημαντικών αγώνων, θα ταξιδέψουν συνολικά 8.734 χιλιόμετρα. Αυτό το σενάριο δεν θα το είχε σκεφτεί ούτε ο Ιούλιος Βερν!