Αποθέωση του Αταμάν από τον Σλούκα στα αποδυτήρια - Περίμενε την αποστολή ο κόσμος έξω από το γήπεδο (vids)

Αποθέωση του Αταμάν από τον Σλούκα στα αποδυτήρια - Περίμενε την αποστολή ο κόσμος έξω από το γήπεδο (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 01:53 - 01.03.2024

Ο Εργκίν Αταμάν έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον Κώστα Σλούκα και τους υπόλοιπες παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εκατοντάδες φίλαθλοι περίμεναν τους «πράσινους» έξω από το γήπεδο.

Πάρτι έστησαν στα αποδυτήρια του WiZink Center οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Μάλιστα, οι παίκτες του Τριφυλλιού επεφύλασσαν μια αποθεωτική υποδοχή στον Εργκίν Αταμάν με χειροκροτήματα και επιφωνήματα.

Πρώτος από όλους ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έδειχνε τον Τούρκο προπονητή, λέγοντας με πανηγυρικό τρόπο «Αυτός είναι! Αυτός είναι!».

Αμέσως ακολούθησαν και οι υπόλοιποι φωνάζοντας «el professor» (σ.σ. ο καθηγητής), με τον Εργκίν Αταμάν να χαμογελά και να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του, λέγοντας προς όλους: «Κάνατε πολύ καλή δουλειά».

Λίγη ώρα αργότερα, πολλοί από τους 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου στη Μαδρίτη, περίμεναν τους παίκτες και τον Εργκίν Αταμάν για να τους αποθεώσουν για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν επί της Ρεάλ.