Χαμός στην επόμενη μέρα της Ρεάλ: «Αμφίβολος ο Ματέο, πρόταση – μαμούθ του Παναθηναϊκού σε Χεζόνια, προς Εφές ο Πουαριέ»
i

©InTime

Χαμός στην επόμενη μέρα της Ρεάλ: «Αμφίβολος ο Ματέο, πρόταση – μαμούθ του Παναθηναϊκού σε Χεζόνια, προς Εφές ο Πουαριέ»

Γιάννης Πάλλας 20:32 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 29.05.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να δει άμεσα το μέλλον της όσον αφορά τις περιπτώσεις του Τσους Ματέο και της λπαραμονής του στον πάγκο, όσο και των Μάριο Χεζόνια, Βενσάν Πουαριέ

Η απώλεια του τροπαίου της Euroleague στον τελικό του Βερολίνου από τον Παναθηναϊκό AKTOR βάζει σε διαδικασία ενδοσκόπησης τη Ρεάλ Μαδρίτης, που πρέπει να ασχοληθεί και με την επόμενη ημέρα.

Η στενοχώρια και η πίκρα είναι μεγάλη στο στρατόπεδο της «βασίλισσας» που ήθελε να πετύχει το «back to back», όμως δεν τα κατάφερε.

Οι παίκτες της Ρεάλ υποστήριζαν μετά τον χαμένο τελικό πως «δεν είναι εύκολο να το ξεχάσεις άμεσα» όμως είναι αναγκασμένοι να το πράξουν, καθώς έχουν μπροστά τους τη σειρά των ημιτελικών του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη (29/5).

Την περσινή σεζόν η «βασίλισσα» μετά την κατάκτηση της Euroleague έχασε το πρωτάθλημα, όμως τώρα προέρχονται από ήττα. «Μπορούμε να κλάψουμε ή να σηκωθούμε», λέει ο Τσους Ματέο, που θέλει το συντομότερο να γυρίσουν οι παίκτες του το διακόπτη και να αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca πολλά πράγματα είναι υπό συζήτηση πλέον, όπως το θέμα της παραμονής του προπονητή Τσους Ματέο. Παρά την πολύ καλή δουλειά του σε όλη τη σεζόν, δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του που λήγει στις 30 Ιουνίου, αν και υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των πλευρών για τη συνέχειά του.

Όσον αφορά τους παίκτες, η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια είναι ακόμα ρευστή. Ο δυναμικός φόργουορντ απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το όνομά του συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και τη Μπαρτσελόνα. Το επόμενο διάστημα θα φανεί εάν οι Μαδριλένοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, καθώς θα πρέπει να του κάνουν μια γενναία οικονομική πρόταση για να υπογράψει την ανανέωση του.

Ο Βενσάν Πουαριέ ανήκει στις περιπτώσεις των παικτών που η παραμονή τους θα εξαρτηθεί από τις αλλαγές που ενδεχομένως γίνουν στο ρόστερ τους.

Με τον Έντι Ταβάρες αποτελούν ένα δυνατό δίδυμο στη ρακέτα, όμως για να μείνει θέλει κι αυτός μια γενναία αύξηση στις απποδοχές του κάτι που φαίνεται να του προσφέρει απλόχερα η Αναντολού Εφές.

Τέλος, όσον αφορά τις παλιοσειρές, ο Ρούντι Φερνάντεθ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ το σκέφτεται, ο Φαμπιέν Κοζέρ θέλει να φύγει και ο Σέρχιο Γιούλ είναι ο μοναδικός από τους «λοχαγούς» της Ρεάλ που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.