Ρεκόρ καριέρας σε πόντους ο Ουόκαπ!

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Ρεκόρ καριέρας σε πόντους ο Ουόκαπ!

Νίκος Καλαμπάκας 22:08 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 01.03.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ οδήγησε τον Ολυμπιακό σε νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, εκεί που έκανε και ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, σημειώνοντας 22 πόντους κόντρα στην πρώην του ομάδα!

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν τυφώνας από το Κάουνας αφού επικράτησε της Ζαλγκίρις με σκορ 95-76, σε ένα παιχνίδι που ο Τόμας Ουόκαπ έκανε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 22 πόντους.

Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων έκανε πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ και για μια ακόμα φορά ήταν ο εγκέφαλος της ομάδας. Σημείωσε 22 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ οδηγώντας τους Πειραιώτες στην εκτός έδρας νίκη.

Ο Αμερικανός γνωρίζει καλά το γήπεδο της Ζαλγκίρις αφού πριν έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνιζόταν εκεί και το βράδυ της Παρασκευής 1ης Μαΐου κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της αναμέτρησης, ξεπερνώντας το προσωπικό του ρεκόρ σε πόντους που ήταν 19.

Αυτό είχε συμβεί στις 9 Ιανουαρίου του 2020 όταν ήταν ακόμα παίκτης της Ζαλγκίρις. Ο Ουόκαπ είχε σημειώσει το ρεκόρ του σε αγώνα κόντρα στη Ρεάλ με την Μαδρίτη!

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις ο Ουόκαπ κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον... εαυτό του, αποδεικνύοντας ότι στην καλή του μέρα δεν τον σταματάει τίποτα, ενώ οι ικανότητές του δεν περιορίζονται στα αμυντικά του καθήκοντα...