Ρίβερς: «Περιμένω να δω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης»

Ντέιβιντ Ρίβερς

i

©Intime

Ρίβερς: «Περιμένω να δω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης»

Νίκος Καλαμπάκας 21:24 - 26.03.2023

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει την αγαπημένη του ομάδα να σηκώνει ξανά το τρόπαιο της Euroleague.

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του τόνισε ότι περιμένει να δει τους Πειραιώτες να κατακτούν την Ευρωλίγκα.

Ένας φίλος από τα παλιά, ένας μύθος της ομάδας, ο άνθρωπος που το 1997 οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης. Με δύο λόγια, Ντέιβιντ Ρίβερς.

Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα με τα ερυθρόλευκα και σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται τη χώρα μας για να δει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και σημείωσε ότι θέλει να δει τους Πειραιώτες πρωταθλητές Ευρώπης:

«Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έρχομαι και βλέπω την ομάδα από κοντά. Έχει τρομερή συνέπεια. Ξέρω ότι είναι πρώτη στην EuroLeague. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και αυτό με κάνει τρομερά ενθουσιασμένο να τη βλέπω. Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την EuroLeague.

Έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, παίζει με συνέπεια. Περιμένω να κερδίσουν την EuroLeague. Είμαι πολύ αισιόδοξος και το βλέπω από μπασκετικής πλευράς. Η ομάδα που παίζει το πιο συνεπές και ομαδικό μπάσκετ θα πετύχει. Πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν».