Ρικ Πιτίνο: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με μία... εκδίκηση!»

Ρικ Πιτίνο: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με μία... εκδίκηση!»

Sportal newsroom 15:56 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 08.07.2023

Ο 71χρονος τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, δύο φορές πρωταθλητής NCAA και άλλες δύο πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2019, 2020) με το που ενημερώθηκε για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα εμφανίστηκε στο Twitter για να σχολιάσει με τον τρόπο του.

Mία από τις πρώτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ήρθε από τον Ρικ Πιτίνο. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, αλλά και τις εθνικής μας ομάδας, νυν κοουτς της πανεπιστημιακής ομάδας του Σεντ Τζον, εμφανίστηκε με την άποψη και την ανάλυσή του επί του θέματος και γενικά με την αναβάθμιση των «πρασίνων». 

Ο 71χρονος τεχνικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως «η αντιπαλότητα επιστρέφει και επίσημα. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με μία εκδίκηση. Χτύπησε την αφορά των ελευθέρων παικτών με τεράστιο τρόπο». 

Αυτά ήταν τα πρώτα του λόγια και πριν αναφερθεί στον Κώστα Σλούκα εξέφρασε την ικανοποίηση για μία προηγούμενη κίνηση της πρώην ομάδας του. «Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τον Ντίνο Μήτογλου να επιστρέφει με την ομάδα. Είναι ένα υπέροχο άτομο», σημείωσε και κατέληξε εντυπωσιασμένος: «Ο Σλούκας με τον ΠΑΟ! Ο Ολυμπιακός έκανε απίστευτη πορεία, τώρα όμως ο ανταγωνιστικός επιστρέφει!». 

Ο Ρικ Πιτίνο πριν εκφραστεί τώρα αμέσως μετά τα νέα με τον Σλούκα, για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είχε μιλήσει στην κάμερα του Sportal και είχε αναφερθεί τόσο στο παρελθόν, στην εν Ελλάδι πορεία του, αλλά και για την... αύρα που είχαν δημιουργήσει η «πράσινοι» με την ενίσχυσή τους και τις φιλοδοξίες τους εν όψει της νέας σεζόν.