Το ανάρπαστο T-Shirt του Παναθηναϊκού «Road to Berlin»: Πόσο κοστίζει, πώς μπορεί κάποιος να το αγοράσει

Το ανάρπαστο T-Shirt του Παναθηναϊκού «Road to Berlin»: Πόσο κοστίζει, πώς μπορεί κάποιος να το αγοράσει

Γιώργος Γαβριλάκης 22:43 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:00 - 29.05.2024

Όσοι θέλουν να αγοράσουν το επίσημο κοντομάνικο μπλουζάκι του Παναθηναϊκού αφιερωμένο στο Final Four του Βερολίνου, τότε μπορούν να το κάνουν και κυκλοφορεί μέσω του paobc.gr σε δύο εκδόσεις: Αντρική και παιδική.

Όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν την τάση της καταναλωτικής μανίας δεν άργησαν ούτε δευτερόλεπτο να προμηθευτούν το κοντομάνικο μπλουζάκι που κυκλοφόρησε η αγαπημένης τους ομάδα με το που προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου. Τότε που απέκλεισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα Playoffs και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση της Euroleague.

Οι... φανατικοί, πιστοί και φυσικά αυτοί που μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα οικονομικά δεδομένα για να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, σε μεγάλο ποσοστo φορούσαν το T-Shirt που γράφει πάν «Road to Berlin». Δηλαδή, «Ο δρόμος για το Βερολίνο» και στην Uber Arena εμφανίστηκαν αμέτρητα από αυτά στις κερκίδες και στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε και τη μέρα που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την κορυφή για έβδομη φορά στην ιστορία του -όταν νίκησε επιβλητικά τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της 26ης Μαΐου.

Τώρα, όσοι αρχικά το σκέφτονταν, αλλά η επιτυχία τούς κάνει να θέλουν ένα αναμνηστικό για να το κρατήσουν στη συλλογή τους ή να το... λιώσουν φορώντας το, συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν και μάλιστα τις τελευταίες ώρες (όπως είναι λογικό, λόγω αποτελέσματος) έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον.

Μπορεί κανείς να το κάνει δικό του και το μόνο που χρειάζεται είναι μία συσκευή (τάμπλετ, smartphone, υπολογιστή), σύνδεση στο internet και τα απαραίτητα χρήματα φυσικά. Αν υπάρχει αυτό το... τρίπτυχο, τότε μία βόλτα στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Παναθηναϊκού (www.paobc.gr) και ένα κλικ στο πεδίο «Store» σε μεταφέρει στο e-shop και οι επιλογές για το «Road to Berlin» είναι οι εξής:

🏀 Ανδρική Κοντομάνικη Μπλούζα Πράσινη - Panathinaikos BC Road To Berlin: Τιμή 19,99 ευρώ
🏀 Παιδική Κοντομάνικη Μπλούζα Πράσινη - Panathinaikos BC Road To Berlin: Τιμή 14,99 ευρώ