Η Ρεάλ επικράτησε της Σαραγόσα και εστιάζει στην Μπασκόνια

Γκάμπριελ Ντεκ και Ουόλτερ Ταβάρες

i

© photo by Sonia Canada / Getty Images / Ideal Images

Η Ρεάλ επικράτησε της Σαραγόσα και εστιάζει στην Μπασκόνια

Νίκος Καλαμπάκας 15:46 - 21.04.2024

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ματέο νίκησε εκτός έδρας με 79-70 τη Σαραγόσα και παρέμεινε 1η στην κατάταξη, δύο μέρες πριν υποδεχθεί την Μπασκόνια για τα playoffs της Euroleague.

Με νίκη στην έδρα της Σαραγόσα συνέχισε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβλήθηκαν με 79-70, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι τους στα playoffs της Euroleague με την Μπασκόνια και πλέον επικεντρώνονται στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις που θα τις βρουν μπροστά σε... εμφύλιο!

Ο Γκάμπριελ Ντεκ ήταν ο παίκτης που οδήγησε τους Μαδριλένους στη νίκη, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και ήταν ο κορυφαίος του παρκέ, σημειώνοντας 15 πόντους. Από κοντά σε απόδοση και ο Μούσα που πρόσθεσε 13, προσφέροντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κράβιτς που σημείωσε 19 πόντους, όμως δεν ήταν ικανοί ώστε να αποτρέψουν την 19η ήττα της ομάδας του σε 30 αγώνες!

Η Ρεάλ πλέον βρίσκεται στο 25-5 και είναι οδηγός στη βαθμολογίας της Liga Endessa.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-20, 26-37, 45-63, 70-79