Σενάριo στη Σερβία για άρνηση του Λεσόρ στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με τον Γάλλο σέντερ και τους Πάντερ, Παπαπέτρου

Ματίας Λεσόρ

i

Ματίας Λεσόρ / © Euroleague

Σενάριo στη Σερβία για άρνηση του Λεσόρ στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με τον Γάλλο σέντερ και τους Πάντερ, Παπαπέτρου

Ηλίας Λαλιώτης 14:40 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 29.05.2023

Σερβικό δημοσίευμα επαναφέρει την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, μαζί με αυτή των Κέβιν Πάντερ και Ιωάννη Παπαπέτρου - Τα πραγματικά δεδομένα κάθε υπόθεσης

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το Game 5 με το Περιστέρι και θέλει να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League, μετά από μια περιπετειώδη σειρά. Παρότι έχουν ήδη έντονη δραστηριότητα στη μεταγραφική αγορά, οι «πράσινοι» θέλουν να ρίξουν το βάρος στο αγωνιστικό σκέλος, φουλάρωντας ξανά τον σχεδιασμό μετά το τέλος της σεζόν.

Δημοσίευμα στη Σερβία, ωστόσο, επαναφέρει στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον που υπάρχει για τρεις παίκτες της Παρτιζάν. Και κυρίως για τον Ματίας Λεσόρ, καθώς αναφέρει πως ο Γάλλος σέντερ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η διερευνητική επαφή που είχε γίνει με τον άσο της σερβικής ομάδας ήταν πριν από περίπου 1,5 μήνα κι έκτοτε δεν υπάρχει κάποια τόσο ουσιαστική εξέλιξη.

Για την περίπτωση του Κέβιν Πάντερ, το Sportal έχει ήδη αναφέρει πως αποτελεί στόχο του Τριφυλλιού για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Ωστόσο, επιθυμία και του ίδιου του Αμερικανού γκαρντ είναι να συζητήσει με τις ομάδες που ενδιαφέρονται, αφού πρώτα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρτιζάν. Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, μιας και ο Εργκίν Αταμάν δεδομένα θέλει τη στελέχωση του Παναθηναϊκού με τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις σε Έλληνες παίκτες.