Σερβία και Γερμανία έκλεισαν θέση για Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι

Σερβία και Γερμανία έκλεισαν θέση για Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι

Χρήστος Τσάλτας 16:57 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 06.09.2023

Η νίκη του Καναδά απέναντι στη Σλοβενία ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τα απευθείας εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με την Σερβία και την Γερμανία να προκρίνονται απευθείας.

Αποστολή στη Μανίλα

Ο Καναδάς έφτασε στη νίκη κόντρα στην Σλοβενία και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα του Τζόρντι Φερνάντεθ κυριάρχησε στο παρκέ της Mall of Asia Arena και πήρε αυτό που ήθελε.

Με το αποτέλεσμα αυτό μάλιστα ξεκαθάρισε και το τοπίο σχετικά με τα δύο απευθείας εισιτήια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσον αφορά τις ομάδες από την Ευρώπη. Διότι με την εξέλιξη αυτή η Σερβία και η Γερμανία, που βρίσκονται στην τετράδα του Παγκομίου, έκλεισαν θέση για Παρίσι.

Οι δύο χώρες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Σερβία να συντρίβει την Λιθουανία, στον πρώτο προημιτελικό, την ώρα που η Γερμανία επιβλήθηκε της Λετονίας στον δικό της προημιτελικό.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.