Σερβία: Με Μιλουτίνοφ, Μίτσιτς, Νέντοβιτς και όλα τα αστέρια της Euroleague εναντίον της Ελλάδας!

Βασίλιε Μίτσιτς / © Anadolu Efes SK

Σερβία: Με Μιλουτίνοφ, Μίτσιτς, Νέντοβιτς και όλα τα αστέρια της Euroleague εναντίον της Ελλάδας!

Sportal newsroom 16:24 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 14.02.2023

Η Σερβία ετοιμάζεται για το παράθυρο του Φλεβάρη, με τον Πέσιτς να καλεί αστέρια της Euroleague ενόψει Ελλάδας (24/2) και Μεγάλης Βρετανίας (27/2).

Η Σερβία θέλει μια νίκη για να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και από τις κλήσεις των παικτών ακόμα, δείχνει πως δεν θέλει να βρει… μπελάδες.

Απέναντι στην Ελλάδα, εκτός και τη Μεγάλη Βρετανία, εντός, η Σερβία θέλει μια νίκη, ή μια ήττα του Βελγίου στα επόμενα ματς, με τον Πέσιτς να καλεί τους κατάλληλους παίκτες για να μην μπει σε… μπελάδες. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε σε πρώτη φάση 23 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται μεγάλα ονόματα όπως οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά και οι Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του Προμηθέα Πάτρας και Αλέξα Ραντάνοβ του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής: 

Ντανίλο Άντζουσιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Ντούσαν Μπέσλατς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Νίκολα Τζούρισιτς, Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κουρίτζα, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Μάρκο Γιέρεμιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Ντούσαν Μίλετιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λούκα Μίτροβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάρκο Πεκάρσκι, Φιλίπ Πετρούσεβ, Αλέξα Ραντάνοβ, Ντούσαν Ρίστιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Αλέξα Ουσκόκοβιτς.

Θυμίζουμε πως στις 23 Φεβρουαρίου η Παρτίζαν υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 25η αγωνιστική της Euroleague, ενώ ο Αστέρας θα παίξει στο Βελιγράδι στις 24/02 με την Άλμπα, πράγμα που σημαίνει πως Σερβία και Ερυθρόλευκοι θα παίξουν ίδια μέρα!  

Εκείνη την ημέρα αγωνίζεται και η Εφές με τη Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ, ενώ το παιχνίδι της Μπάγερν είναι στις 23 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ.