Σερέλης στο Sportal: «Αφιερώνουμε το τρόπαιο στον Πάρη!» (vid)

Σερέλης στο Sportal: «Αφιερώνουμε το τρόπαιο στον Πάρη!» (vid)

Sportal newsroom 01:44 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας στην κάμερα του Sportal αφιέρωσε τον τίτλο της Euroleague που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στον Πάρη Δερμάνη.

Ο... επικός τελικός του Βερολίνου ολοκληρώθηκε και με το που ολοκληρώθηκε ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην κορυφή της Ευρώπης.

Αφού πρώτα επανεμφανίστηκε μετά από 12 χρόνια στο Final Four της Euroleague, στην Uber Arena της γερμανικής πρωτεύουσας τοποθέτησε στην ιστορία του το έβδομο αστέρι. Πήρε τη νίκη με κυριαρχικό τρόπο επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον μεγάλο τελικό και δεν επέτρεψε στη «Βασίλισσα» να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών των «πράσινων» στο παρκέ, ο Χρήστος Σερέλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Sportal και ήταν φανερά συγκινημένος, ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο στον φροντιστή του συλλόγου, Πάρη Δερμάνη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ζήσει από κοντά αυτές τις μεγάλες στιγμές λόγω μίας σοβαρής περιπέτειας με την υγεία του.

«Για μένα και για όλη την ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον Πάρη κοντά μας, του αφιερώνουμε αυτό το τρόπαιο και θέλουμε να είναι υγιής μαζί μας, να είναι καλά για να μπορέσουμε να το χαρούμε όλοι μαζί», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σερέλης.