Στον... αέρα το μέλλον του ΛαΒίν στους Μπουλς, στο τραπέζι ενδεχόμενη ανταλλαγή

Ζακ ΛαΒίν

i

© photo by Dustin Bradford / Getty Images / Ideal Images

Στον... αέρα το μέλλον του ΛαΒίν στους Μπουλς, στο τραπέζι ενδεχόμενη ανταλλαγή

Χρήστος Τσάλτας 17:28 - 15.11.2023

Οι Σικάγο Μπουλς έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό φέρνει εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Ζακ ΛαΒίν, με τις δύο πλευρές να εξετάζουν την πιθανότητα ενός trade.

Το ξεκίνημα των Σικάγο Μπουλς στη φετινή regular season δεν είναι το καλύτερο δυνατό και σε καμία περίπτωση δεν είναι στα στάνταρ που είχαν θέσει οι ιθύνοντες την ομάδα, με πρώτο τον GM των «ταύρων», Αρτούρας Καρνισόβας.

Η ομάδα του Ιλινόις μετράει ρεκόρ 4-7, με το πέρας των πρώτων 11 αγώνων της regular season, με την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν να βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό της. Κάτι που έχουν φέρει προβληματισμό εντός των τειχών. Μια κατάσταση που φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους.

Όσον αφορά τους σταρ της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για το μέλλον τους, με τον Ζακ ΛαΒίν να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο πρώην άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς πριν από 2 χρόνια υπέγραψε super max συμβόλαιο, όμως στην παρούσα φάση τόσο η δική του παρουσία στο παρκέ με την ομάδα του Σικάγο, όσο και η συνολική εικόνα των «ταύρων» προβληματίζουν, με την συνθήκη αυτή να ανοίγει νέα κουβέντα.

Οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με Μπουλς και ΛαΒίν να εμφανίζονται θετικοί σε ένα πιθανό trade το οποίο θα δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας του Μπίλι Ντόνοβαν, αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στον απόφοιτο του UCLA να βρεθεί σε μια που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα, κάτι που θέλει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές, με την κουβέντα να έχει ανοίξει ήδη και όλα δείχνουν πως οι επόμενοι μήνες θα είναι οι τελευταίοι του Ζακ ΛαΒίν στην πόλη των ανέμων.