Μαζί στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» Σλούκας και Αταμάν

Σλούκας και Αταμάν μαζί στο «Ελ.Βενιζέλος»

Μαζί στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» Σλούκας και Αταμάν

Sportal newsroom 13:08 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 03.07.2023

Κώστας Σλούκας και Εργκίν Αταμάν βρέθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» την Κυριακή (02/07) περιμένοντας τις αποσκευές τους.

Συνάντηση... αιωνίων στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στη χώρα μας από τις διακοπές του στη Σαρδηνία, μαζί με την οικογένειά του και καθώς περίμενε τις αποσκευές του συναντήθηκε με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής έφτασε στη χώρα μας ξανά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, τρέχοντας το πλάνο των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε ο Αταμάν έχει θέσει ψηλά τον πήχη της νέας σεζόν, όπως και η διοίκηση του «τριφυλλιού», που είναι αποφασισμένη να επαναφέρει την ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κρίσιμες ώρες για Σλούκα, προ των πυλών το ραντεβού με Ολυμπιακό για το μέλλον του
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:06 - 03.07.2023

Κρίσιμες ώρες για Σλούκα, προ των πυλών το ραντεβού με Ολυμπιακό για το μέλλον του

Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τη Δευτέρα (03/07), σε ένα ραντεβού που αναμένεται να καθορίσει την επόμενη μέρα της συνεργασίας τους.

Ο Σλούκας από την πλευρά του αναμένεται να έχει καθοριστικό ραντεβού με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε λίγες ώρες, το οποίο θα ξεκαθαρίσει τα πάντα για το μέλλον του στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα και κατά την άφιξή του στη χώρα μας συναντήθηκε με τον έμπειρο προπονητή.

Ο σεβασμος ανάμεσα στους δύο άνδρες άλλωστε είναι αμοιβαίος, από τις μέρες που ήταν αντίπαλοι στο τουρκικό πρωτάθλημα στα ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές. «Μάχες« που δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και επί ελληνικού εδάφους, εφόσον όμως ο 33χρονος πλέι μέικερ καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κρίσιμη συνάντηση στα γραφεία της Arcadia.