Τι είχε πει ο Σλούκας πριν από τέσσερα χρόνια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Τι είχε πει ο Σλούκας πριν από τέσσερα χρόνια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 15:20 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 08.07.2023

Ο Κώστας Σλούκας πριν από τέσσερα χρόνια, φορώντας ακόμα τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πυροδότησε μεγάλη «βόμβα», υπογράφοντας τον Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Έλληνας γκαρντ θα έχει απολαβές πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι σε βάθος τριών χρόνων θα φτάσει περίπου τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7) μάλιστα ο 33χρονος βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ προκειμένου να «πέσουν» οι υπογραφές, να ανακοινωθεί ο παίκτης και να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του. 

Αυτή μάλιστα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της δεκαετίας όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Καθώς ο Έλληνας γκαρντ ήρθε κατευθείαν από τον Ολυμπιακό, ενώ ήδη έχει παίξει στους «ερυθρόλευκους» συνολικά οχτώ χρόνια.

Πριν από τέσσερα χρόνια λοιπόν ο 33χρονος φορούσε ακόμα τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε είχε παίξει στο ΟΑΚΑ αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό για το φιλικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Τότε ο Σλούκας είχε κάνει δηλώσεις στην Cosmote TV, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο των «πρασίνων». 

«Το έχω πει πολλές φορές, ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταλαβαίνει και σέβεται. Αυτή είναι η δική μου άποψη», ήταν τα λόγια του, απαντώντας στο θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων της «πράσινης» ΚΑΕ.