Σπανούλης: «Έχουμε υπερβεί πολλές φορές τις δυνατότητές μας» (vid)

Βασίλης Σπανούλης

i

Βασίλης Σπανούλης / © Intime

Σπανούλης: «Έχουμε υπερβεί πολλές φορές τις δυνατότητές μας» (vid)

Sportal newsroom 21:32 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 23.05.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του μετά την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Game 3 των ημιτελικών της Basket League

 Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του τρίτου αγώνα της ημιτελικής σειράς της Basket League, με τους Πράσινους να επικρατούν του Περιστερίου με 89-80 και να κάνουν το 2-1.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε ότι η ομάδα του πολλές φορές έχει υπερβεί τις δυνατότητές της, ενώ ανέφερε ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες του. 

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς ο Παναθηναϊκός με 10 λεπτά άμυνα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:07 - 23.05.2023

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς ο Παναθηναϊκός με 10 λεπτά άμυνα

Ο Παναθηναϊκός έδωσε για ένα ημίχρονο το δικαίωμα στο Περιστέρι να ονειρεύεται break μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά μπήκε αφηνιασμένος στο τρίτο δεκάλεπτο και «καθάρισε» (89-80) για το 2-1 στην ημιτελική σειρά της Basket League.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθήσαμε. Έχουμε υπερβεί πολλές φορές τις δυνατότητές μας. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του και στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί για δύο δεκάλεπτα, το 2ο και το 4ο και δεν ήμασταν καλοί στο 1ο και 3ο. Ο Παναθηναϊκός σούταρε εξαιρετικά όπως στο πρώτο παιχνίδι.

Τελείωσε την πρώτη περίοδο με 10/15 τρίποντα. Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις κόντρα σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα Euroleague. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι πρέπει να ξεκουραστούμε για το επόμενο ματς».