Σπανούλης: «Κάναμε πολλές υπερβάσεις, πάμε για την τρίτη θέση» (vid)

Βασίλης Σπανούλης

i

Glomex

Σπανούλης: «Κάναμε πολλές υπερβάσεις, πάμε για την τρίτη θέση» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 21:58 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 30.05.2023

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί σε βάρος του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League και ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του έκανε πολλές υπερβάσεις.

Στο γεγονός ότι το Περιστέρι πραγματοποίησε πολλές υπερβάσεις στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό της από τους τελικούς της Basket League.

Ο ίδιος, είπε ότι το Περιστέρι θα τα δώσει όλα για την τρίτη θέση, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του υπερβάλλαν εαυτών, προκειμένου να φτάσουν εδώ:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εμείς υπερβάλαμε εαυτών σε όλη τη σειρά, τη φέραμε σε πέμπτο παιχνίδι. Έχουμε κάνει πολλές υπερβάσεις. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τώρα θα προετοιμαστούμε για τους μικρούς τελικούς, για να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει. Θα τα δώσουμε όλα για την τρίτη θέση».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Περιστερίου, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο να παλέψει στα ίσια με μια ομάδα Ευρωλίγκας, άλλου διαμετρήματος, με άλλες παραστάσεις. 

Καταφέραμε με καλό μπάσκετ να φέρουμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Για δύο ημίχρονα στο ΟΑΚΑ ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Είναι λογικό, δεν αντέξαμε παραπάνω. Πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα, εξουθενωμένα θα έλεγα. Και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, στο 3ο και στο 5ο παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ περήφανος, για εμένα έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευχαριστημένος από αυτή τη σειρά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, δείξαμε νοοτροπία, νικήσαμε τον Παναθηναϊκό δύο φορές με πάρα πολύ καλό μπάσκετ και δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τα παιδιά σε αυτή τη σειρά. Τώρα πάμε να συγκεντρωθούμε για τους μικρούς τελικούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλον τον οργανισμό. Να τελειώσουμε τη χρονιά όπως μας αξίζει και με σωστό τρόπο».