Σπανούλης: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε διάρκεια»

Βασίλης Σπανούλης

i

©Intime

Σπανούλης: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε διάρκεια»

Νίκος Καλαμπάκας 21:02 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 24.12.2023

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά τη νίκη του Περιστερίου επί της ΑΕΚ με 89-78.

Το Περιστέρι επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 89-78 και μετά τον αγώνα ο Βασίλης Σπανούλης αναλύοντας τους λόγους της νίκης, στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του.

Όπως είπε ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων, οι παίκτες του σούταραν εξαιρετικά και είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους, χτυπώντας τον αντίπαλό τους στο τρανζίσιον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και όλα τα καλά σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, ένα must win παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και πραγματικά κάναμε αυτά ακριβώς που είπαμε. Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, παίξαμε με τρομερή αυτοπεποίθηση και ενέργεια.

Σουτάραμε εξαιρετικά. Χτυπήσαμε την ΑΕΚ στο τρανζίσιον και όπως ακριβώς θέλει να παίζει. Είναι μια εξαιρετική ομάδα στο τρανζίσιον.

Είχαμε διάρκεια σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Πιστεύω οι 78 πόντοι που δεχθήκαμε θα μπορούσαν να είναι και λιγότεροι. Ήταν κάποια καλάθια που δεχθήκαμε από κάποιες ασυνεννοησίες, αλλά πραγματικά βάλαμε το κορμί μας. Ήμασταν συμπαγείς. Ήμασταν ομάδα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα μ’ έναν πολύ καλό προπονητή, αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για το εξαιρετικό παιχνίδι που έκαναν».