Σπανούλης: «To Περιστέρι αρνείται να χάσει, έχει νοοτροπία ομάδας μαχήτριας»

Σπανούλης: «To Περιστέρι αρνείται να χάσει, έχει νοοτροπία ομάδας μαχήτριας»

Χρήστος Τσάλτας 22:21 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 10.04.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης αποθέωσε την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Βόννη και εστίασε στο μαχητικό πνεύμα του Περιστερίου, το οποίο δεν παρατάει κανένα παιχνίδι.

Μια μοναδική μπασκετική παράσταση προσέφερε το Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχτηκε την Βόννη, την οποία διέλυσε με το εμφατικό 90-62, ισοφαρίζοντας τη σειρά των προημιτελικών του BCL.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποθέωσε τους παίκτες του για την προσπάθεια και τόνισε πως το Περιστέρι δεν παρατάει κανέναν αγώνα.

Θα ήταν περήφανος και ο Φορντ: Το Περιστέρι bwin διέσυρε τη Βόννη με απολαυστικό Ράγκλαντ και πάει για τελικό στη Γερμανία!
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:14 - 10.04.2024

Θα ήταν περήφανος και ο Φορντ: Το Περιστέρι bwin διέσυρε τη Βόννη με απολαυστικό Ράγκλαντ και πάει για τελικό στη Γερμανία!

Ένα Περιστέρι απόλαυση! Με το κλειστό της Τζων Κένεντι να ζει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν, που μεσουρανούσε ο θρυλικός Αλφόνσο Φορντ, οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης διέλυσαν τη Βόννη (90-62) με ηγέτη τον Τζο Ράγκλαντ (21 π., 9 ασ.) και πλέον έχουν τον «τελικό» στη Γερμανία, διεκδικώντας την παρουσία τους στο Final Four του Βελιγραδίου!

Όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης με το πέρας της αναμέτρησης: «Δείξαμε και με τον Ολυμπιακό την αντίδρασή μας, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Στο πρώτο ματς με τη Βόννη ήμασταν εντελώς εκτός παιχνιδιού, σαν να ήμασταν κοιμισμένοι, εκτός κλίματος, εκτός πραγματικότητας. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι βρεθήκαμε 5-7 πόντους πίσω στα τελευταία λεπτά. Αντίστροφα, στο καλό μας παιχνίδι σήμερα, που αναγκάσαμε την Βόννη να παίξει άσχημα, κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας, πώς αντιδρά σε ένα do or die παιχνίδι, μιας ομάδας που αρνείται να χάσει, που είναι μαχήτρια και αυτό το δείχνει με πράξεις και όχι στα λόγια.

Είναι πολύ δύσκολο για μια νέα ομάδα, με παιδιά που παίζουν για πρώτη τους φορά playoffs. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση. Σημασία έχει ο κάθε παίκτης να κάνει το ρόλο του και να συνεισφέρει. Πολλοί περίμεναν με τον Ολυμπιακό να πάμε να παίξουμε ένα… φιλικό παιχνίδι, αλλά δεν συνέβη. Το ίδιο θα κάνουμε με τον Άρη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Ο Ουίλιαμς είναι 50-50, είχε ένα διάστρεμμα, θα επανεξεταστεί και αν δεν είναι έτοιμος με τον Άρη, θα είναι σίγουρα με τη Βόννη»