Sportal & :Dribe στον τελικό προορισμό… ή μήπως ο τελικός προορισμός είναι η Κυριακή;

Sportal & :Dribe στον τελικό προορισμό… ή μήπως ο τελικός προορισμός είναι η Κυριακή;

Sportal newsroom 23:00 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 29.05.2024

Χιλιάδες όνειρα για ελληνικό τελικό στην καρδιά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!

And finally for the final… Berlin!

Είναι αλήθεια πως την Πράγα δε τη... χορταίνεις. Κάτι η καθυστέρηση στα σύνορα Σερβίας - Ουγγαρίας, κάτι η βροχή που μας έπιασε και αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε πιο αργά, μας έφερε στην πρωτεύουσα της Τσεχίας αργά το βράδυ. Μια βόλτα, μια μπύρα, ένα παγωτό και ύπνο γιατί το πρωί μας περίμενε το τελευταίο ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Αλλά βλέποντας μέρα την Πράγα, η συμβουλή μας είναι μία και ξεκάθαρη: να πάτε και να την περπατήσετε. Είναι πανέμορφη.

Φύγαμε στις 10 το πρωί και επόμενη στάση ήταν και η τελική μας: το Βερολίνο. Εκεί που χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αυτή τη φορά το GPS δε μας έδειχνε ούτε εννιά, ούτε δέκα ώρες. Τέσσερις ωρίτσες είχαμε μπροστά μας, πάντα με την ευγενική χορηγία της :Dribe, που σου δίνει την ελευθερία να έχεις αυτοκίνητο όπως και όποτε εσύ θέλεις.

Και μπροστά σε όλες τις άλλες ώρες που είχαμε κάνει; Το τέσσερις ώρες Πράγα - Βερολίνο μας φαινόταν... Παγκράτι - Κολλιάτσου. Και η διαδρομή που βρήκαμε μπροστά μας ήταν ό,τι ωραιότερο έχουν δει τα μάτια μας. Λίγο πριν από τα σύνορα με Γερμανία, τα χωριά που περάσαμε είναι καταπράσινα και πανέμορφα. Η φύση έβαλε όλη της την τέχνη στα βόρεια της Τσεχίας.

Όπως όλη της την τέχνη έβαλαν και οι άνθρωποι που δημιούργησαν το Νέο Volkswagen Tiguan, που σου δίνει την άνεση για να ταξιδεύεις ακόμα καλύτερα και απ' ότι θα έκανες με το αεροπλάνο.

Όλα αυτά τα υπέροχα μέρη δε θα τα είχαμε δει αν δεν υπήρχε η ευγενική χορηγία της :Dribe. Η καινοτόμα υπηρεσία συνδρομής αυτοκινήτου, που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα σου δίνει την δυνατότητα να κλείνεις online την ημέρα που εσύ επιθυμείς την ανέπαφη παραλαβή του οχήματος που επιλέγεις, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό σου τηλέφωνο. Καμία γραφειοκρατία, κανένα χαρτί, κανένας ενδιάμεσος, καμία κρυφή ή επιπλέον χρέωση. 100% Digital για να γνωρίσεις την απόλυτη ελευθερία να έχεις αυτοκίνητο όπως και όποτε θέλεις εσύ.

Φτάσαμε στο Βερολίνο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και όπως θα δείτε και στο βίντεο είμαστε σε ρυθμούς Final 4.

Όλη η ομάδα του Sportal και της :Dribe κινούμαστε στους ρυθμούς των μεγάλων αγώνων. Τα υπόλοιπα στο βίντεο και μέσω του Sportal.gr τις επόμενες μέρες. Μείνετε συντονισμένοι και μακάρι να έρθει η κούπα στην Ελλάδα και ας έχει όποιο χρώμα θέλει εκείνη.