Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ, στο πλευρό της μικρής Φαίδρας

Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ, στο πλευρό της μικρής Φαίδρας

Χρήστος Τσάλτας 18:09 - 18.01.2024

To Betsson Foundation Greece και η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC προχωρούν μαζί σε οικονομική ενίσχυση του αγώνα της μικρής Φαίδρας για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η μικρή Φαίδρα, μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής διαγνώστηκε με αναπλαστικό επενδύμωμα όγκου οπίσθιου βόθρου.

Από την ηλικία των 3 ετών, υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις και στην παρούσα φάση χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για μία επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και στα πέλματα, ούτως ώστε να μπορέσει να σταθεί όρθια.

Για το λόγο αυτό, και για να περπατήσει ξανά η μικρή Φαίδρα, που σήμερα είναι 14 ετών, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μαζί για να γίνει ακόμα πιο χαρούμενη.

Μπορείς να συνεισφέρεις και εσύ σ’ αυτή την προσπάθεια δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη σου. Κάθε ποσό, που μπορείς να προσφέρεις μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει τη Φαίδρα μας.

Στηρίζεις και εσύ τον αγώνα της Φαίδρας!

Λίγα λόγια για το Betsson Foundation

Το Betsson Foundation είναι ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Εταιρικής

Υπευθυνότητας της Betsson. Η αποστολή του είναι να δημιουργήσει μια βιώσιμη και θετική επίδραση στην κοινωνία, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που αποβλέπουν στη δημιουργία θετικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων για την κοινωνία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην υποστήριξη δρώμενων που προάγουν τον αθλητισμό, ενώ στους βασικούς πυλώνες στήριξης του προγράμματος ανήκουν επίσης το Υπεύθυνο Παιχνίδι, o πολιτισμός και η τέχνη, η βιωσιμότητα, η προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων και νέων τεχνολογιών στην κοινωνία και την οικονομία, η δημιουργική οικονομία και η επιχειρηματικότητα.

Λίγα λόγια για το betssondonates.gr

Για το συγκεκριμένο εγχείρημα, το Betsson Foundation ένωσε τις δυνάμεις του με την Ομάδα Ευφυών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού (ΙSSEL) του Εργαστηρίου Επεξεργασίας Πληροφορίας και Υπολογισμών που ανήκει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ την ασφάλεια και ταχύτητα των πληρωμών εγγυάται η Viva Wallet.

Tags: