Φοβερός! Ο Σρέντερ πήγε να πάρει το βραβείο του MVP πριν ακουστεί το όνομά του (vid)

Φοβερός! Ο Σρέντερ πήγε να πάρει το βραβείο του MVP πριν ακουστεί το όνομά του (vid)

Sportal newsroom 18:04 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 10.09.2023

Ο φοβερός και τρομερός Ντένις Σρέντερ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φετινού Μουντομπάσκετ. Ο παίκτης της Γερμανίας πήγε να παραλάβει το βραβείο πριν ακουστεί το όνομά του.

Η Γερμανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ του 2023 που έγινε στις Φιλιππίνες. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ επικράτησε με 83-77 της Σερβίας και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου.

Η Γερμανία έκανε ένα απίθανο τουρνουά με 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο Ντένις Σρέντερ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης. Ο 30χρονος παίκτης των Τορόντο Ράπτορς πήγε να παραλάβει το βραβείο προτού ακουστεί το όνομά του, έχοντας πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι ήταν εντυπωσιακός.

Ο Σρέντερ σημείωσε στον τελικό 28 πόντους έχοντας δύο ριμπάουντ και δύο ασίστ. Ο 30χρονος ολοκλήρωσε το τουρνουά με μέσο όρο 19,1 πόντους, 6,1 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Η κορυφαία επιθετική του επίδοση ήταν οι 30 πόντοι που σημείωσε κόντρα στην Αυστραλία.

Το καλάθι της ζωής του: Αυτό είναι το λέι απ του Σρέντερ που έστειλε τη Γερμανία στην κορυφή του κόσμου (vid)
FIBA WORLD CUP

18:01 - 10.09.2023

Το καλάθι της ζωής του: Αυτό είναι το λέι απ του Σρέντερ που έστειλε τη Γερμανία στην κορυφή του κόσμου (vid)

Ο Ντένις Σρέντερ με προσωπική ενέργεια 21.4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς έκανε το 81-77 για την Γερμανία κόντρα στην Σερβία και χάρισε το χρυσό μετάλλιο στα «πάντσερ».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.