All in Παναθηναϊκού για το «μπαμ» με Σταμολάμπρου

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου

i

© Intime

All in Παναθηναϊκού για το «μπαμ» με Σταμολάμπρου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:10 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 07.08.2023

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να κάνει δική του την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός οδεύει ολοταχώς για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, με τους Πράσινους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κάνουν δική τους την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. 

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου © Fiba

Η διεθνής γκαρντ είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Τουρκία, όμως οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έκανε νέο ντεμαράζ και κατέθεσε τρομερή πρόταση στην Ελληνίδα γκαρντ, την οποία είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί. 

Η Σταμολάμπρου τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε τίτλους και έκανε σημαντικές πορείες στην Ευρώπη, όμως φέτος δεν λογιζόταν ως βασική από το επιτελείο των Πειραιωτών, με την ίδια να αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο, για τον οποίο είχε κάνει και μια - από καρδιάς - μακροσκελή ανακοίνωση. 

Το αρχικό της φλερτ με τον Παναθηναϊκό δεν είχε καρποφορήσει, όμως η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, μετά και τον τραυματισμό της Καρακασίδου, χρειαζόταν άμεσα μια Ελληνίδα τοπ επιπέδου, με τον Άννα Νίκη Σταμολάμπρου να είναι ακριβώς αυτό που είχε ανάγκη. Έτσι η νέα προσέγγιση φαίνεται πως θα αποφέρει καρπούς και η παίκτρια θα φορέσει τα πράσινα. 

Αυτή είναι η η δεύτερη απευθείας μετακίνηση από τον έναν «αιώνιο» στον άλλον αυτό το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να κάνει δική του την Ελεάννα Χριστινάκη και τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ κοντά στην Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.