Σε πανικό το Γκόλντεν Στέιτ - Ο Κάρι πονάει στον αστράγαλο και ο Τόμπσον επιστρέφει στην πρώτη πεντάδα (vid)

Σε πανικό το Γκόλντεν Στέιτ - Ο Κάρι πονάει στον αστράγαλο και ο Τόμπσον επιστρέφει στην πρώτη πεντάδα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:32 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 08.03.2024

Στον αγώνα κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ηττήθηκαν και είδαν τον Στέφεν Κάρι να τραυματίζεται και να αποχωρεί. Προς το παρόν περιμένουν τα αποτελέσματα των εξαιτάσεων και ο κόουτς Κερ σκέφτεται την επαναφορά του Κλέι Τόμπσον στην Starting Five.

Ο Κλέι Τόμπσον έχει ήδη ξεπεράσει το... στιγμιαίο σοκ που του προκάλεσε η απόφαση του κόουτς Στιβ Κερ να τον βγάλει από την πρώτη πεντάδα των Ουόριορς.

Εδώ και εβδομάδες αγωνίζεται ερχόμενος από τον πάγκο και δείχνει να έχει βολευτεί με το νέο του ρόλο και να έχει «χωνέψει» τα νέα δεδομένα. Παραμένει άλλωστε, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ της ομάδας από το Γκόλντεν Στέιτ, με την οποία έχει κατακτήσει και τέσσερα πρωταθλήματα.

Τώρα, όμως, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Starting Five των Πολεμιστών, όχι γιατί ο Στιβ Κερ το μετάνιωσε, αλλά γιατί αναγκάζεται λόγω του τραυματισμού του Στέφεν Κάρι.

Ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών, στην εντός έδρας ήττα από τους Σικάγο Μπουλς, τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/3), ταυτίστηκε στον αστράγαλο και έγινε μονομιάς αλλαγή. Λίγο αργότερα έφυγε για τα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε από εκεί.

Πλέον, περιμένουν όλοι με αγωνία στο Γκόλντεν Στέιτ τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο 35χρονος σούπερ σταρ θα χάσει κάποια από τα επόμενα ματς. Και σε αυτά αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο Κρις Πολ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον θα επιστρέψει στην θέση που καθιερώθηκε.